Paljain jarpain!

Silvan uusin paras-lempiasia-ikinä (okei no tissin jälkeen) on Paljain jarpain! Paljain jarpain! Paljain jarpain!

Ja näin se tapahtuu:

Pöksyt vaan pois ja viltille, niin johan alkaa naurattaa! Suosittelen maanantaiangstaaville aikuisillekin.

Viuh, viuh, viuh, ja Ranskan ympäriajossa tavataan!

PS. Mindekan & Kirppulin vinkkaamat bodyn jatkopalat ovat meillä kovassa käytössä. (ostettu www.pientenparhaaksi.fi). Tykkäämme!

 

 

 

 

2
Like

You Might Also Like

 • Liisa
  10.7.2012 at 00:23

  Meillä Ilo (lyhenne/lempinimi meillä, mutta hauska yhtäläisyys silti) huusi aluksi kuin puukossa kun vaihdettiin vaippaa/vaatteita. Sitten jotain tapahtui ja nykyään lempparijuttuja on alastomana hoitopöydällä kellistely (seurustellen, kukas sitä yksin), pyllyn pesu lavuaarissa ja myös kylpeminen ammeessa.

  Olemme muuten pikkuihmisen ekalla ulkomaanmatkalla (jos kohdussa tehtyjä ei lasketa). Skandinavian sisällä vain, mutta silti! Terkkui, täällä on aurinkoista! ;)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  10.7.2012 at 22:18

  Tykkään ihan äärettömän paljon sun blogista, niin hyväntuulinen ja rento on meininki! Oma arki on aivan kamalaa kaaosta tällä hetkellä kahden pienen, vuorotöiden ja ison remontin takia, ja valitettavasti itsellä jää tällaiset huomiot tekemättä täysin. Hakkaan päätä seinään ja toivon ettei lapset muista näitä vuosia sitten isona.

  Nyt menen sohvalle nauttimaan iltateen, paljain jarpain, se tosiaan on parasta!

 • Kristaliina
  11.7.2012 at 10:32

  Liisa: Oi, terveisiä takaisin sinne ulkomaanlomailuun! Te olettekin ehtineet jo pitkälle – me vasta tuohon parinkymmenen kilometrin päähän kesämökille :)

  Hih nyt kiinnostaa: mikä on Ilon oikea nimi? Kerro, kerro, kerro! :) Terkut ilovauvallekin!

  Vierailija: Kiitos kaunis palautteesta! Itsellänikin on varmaan käynyt vähän niin, että juuri tämän blogin kirjoittamisen myötä sitä tulee kiinnitettyä huomio pieniin kivoihin asioihin – juuri sellaisiin, mitkä muuten arjen tohinassa saattaisivat tosiaan jäädä huomioimatta.

  Paljain jarpain ON parasta!