Oi Alepa, oi pallo!

Eilen me harjoitettiin jälleen lähiseutumatkailua Oulunkylän terveysasemalle – minulta napattiin pois pari tikkiä luomenpoiston jäljiltä. Nips au. Nips au.

Ja kun astuimme ulos terveysasemalta, niitä näkyi jo kaikkialla. Keltaisia ihanuuksia.
”Pall! Pall!”

”Ai, Alepassa on varmaan jotkut remonttiavajaiset”, noteerasin mielessäni ohimennen enkä vienyt ajatusta sen pidemmälle – en ole aikaisemminkaan tottunut, että kakkukahvijonot varsinaisesti olisivat minua varten. Tietää ruuhkaa. Niinpä suuntaisimme taas terveysaseman taakse junia katselemaan.

Kunnes törmäsimme sattumoisin blogituttuun suloisten kaksostyttöjensä kanssa.
”Pall! Pall!”, Silva hihkui nähdessään tyttöjen rattaisiin kiinnitetyt pallot.
Niin joo, totta; pitäisikohän meidänkin…?
”Pall! Pall!”

Okei ilmeisesti pitäisi.

Ja voi, sitä riemua! Pallon kanssa piti painiskella ostarin ulkopuolella aika pitkään ja perusteellisesti ennen kuin tirppa malttoi rauhoittua ja lähteä taas äidin kanssa kotia kohti.

Palloilujen jälkeen maistuivat kolmen tunnin päiväunet.

 

Nyt ymmärrän, miksi lapsiperheitä näkyy kauppojen avajaishärdelleissä niin usein. ”Pall! Pall!”

Seuraavissa bileissä siis tavataan!

 

 
Like

You Might Also Like

 • Kristaliina
  5.10.2013 at 21:31

  Niin on! Ja nyt niitä on hyvä motiivi saada, kun on tuo lapsikin :D

  • Kristaliina
   5.10.2013 at 21:31

   eiku ööö alibi? :D

 • Vierailija H (Ei varmistettu)
  5.10.2013 at 12:55

  Hihii, me käytiin eilen pienokaisen kanssa samassa kaupassa ihan vaan noiden pa-pa-pa! eli ilmapallojen takia :) Ja otin mä sitten sen ilmaisen kakunpalan. Ja ostin tarjouskahvia. Voi apua.

  • Kristaliina
   5.10.2013 at 21:30

   Hih mä kans katselin sitä kakkukahvipöytää, mutta päädyin sitten jättämään väliin – rehellisesti sanoen mulla oli niin karsea raskauspahoinvointiolo, että pelkkä ajatus ryysäämisestä siellä väkijoukossa kahvin hajussa… Örp :D

 • Katie
  5.10.2013 at 14:54

  Hih, tuon on oltava sama Alepa, josta Kokematon kotirouva just kirjoitti. Mitäs mieltä sä olet kaupan miesmyyjistä? :D

  • Kristaliina
   5.10.2013 at 15:27

   Hih hii, pakko myöntää, että mulla kävi sama mielessä! MUTTA nää ilmapallojaot oli vasta perjantaina ja olin nähnyt Kotirouvan kirjoituksen jo torstaina… Että olikohan sittenkään sama paikka…? :)

   Mieskomeudelle sen sijaan mä olen tavallaan vähän immuuni – tai ainakin perinteiselle sellaiselle, tsih mulla on vähän vinksahtanut miesmaku. Jos miesmyyjä siinä kassalla soittaisi kitaraa tukka hulmuten ostoksia piippaillessaan, ehkä mä siinä tapauksessa saattaisin noteerata :)

   • Katie
    5.10.2013 at 20:24

    Heehee, saattaisi silloin tulla Alepasta suosittu muidenkin kotirouvien keskuudessa! :)

   • Marsikka
    6.10.2013 at 09:24

    Mikä vinksahtanut miesmaku tuo on, sehän on just paras! ;)

  • Vierailija H (Ei varmistettu)
   6.10.2013 at 13:19

   Mäkin epäilen, että ei taida olla samasta Alepasta. Joko mulla on kovin, kovin erilainen miesmaku kuin Kokemattomalla kotirouvalla tai sitten olen vaan liikkunut tyystin väärään aikaan ko. liikkeessä :) Kiitos Katielle tuosta blogivinkistä, tykästyin oitis!

   • Katie
    6.10.2013 at 16:01

    My pleasure! :)

   • minttumari
    7.10.2013 at 16:32

    Kokematon kotirouva tiedottaa kaikille uteliaille: omat juhlani eivät olleet tässä Ogelin liikekeskuksen Alepassa. Tosin jos olisin tiennyt, että seuraavana päivänä on uudet tsembalot näin lähellä, olisin kyllä tullut viivana paikalle! ;)

    • Kristaliina
     7.10.2013 at 16:38

     Hihi!

    • minttumari
     7.10.2013 at 16:41

     ps. koska täällä on spekuloitu myös miesmakuni kustannuksella, niin voin kertoa että se kattaa kaljujen kaupanmyyjien lisäksi ehdottomasti myös pitkätukkaiset kitaristilyyrikot sun muut pulkannaruhipit. Mutta enimmäkseen liikun kyllä akselilla rekkamies – pianonvirittäjä.

 • Jullu
  5.10.2013 at 19:25

  Oi miten söpöt vaatteet Silvalla! Tekis ittekin mieli käpertyä tollaseen fleecepukuun :’)

  • Kristaliina
   5.10.2013 at 19:39

   Toi puku on kyllä ollut niii-iiin lemppari!

   • Liam (Ei varmistettu)
    5.10.2013 at 22:00

    Mutta mistä toi ihana puku on??? Minkä merkkinen se on? PAKKO saada samanlainen (pojalle,tai no jos niitä on aikuisten koossa niin miksikäs ei mammallekin…)

    • Kristaliina
     5.10.2013 at 23:41

     Hih! Tuo puku on merkiltään Isbjörn of Sweden ja malli on Rib Fleece Jumpsuit (linkki merkin sivuille ko. haalariin tässä). Me saatiin se viime keväänä Lastenmessuilta, ja haalaria tuossa jokin aika sitten vähän sivulauseessa hehkuttelinkin täällä.

     Tuota merkkiä myydään ilmeisesti oikeastaan pelkästään retkeilykaupoissa – ainkin Partioaitta Helsingissä oli listoilla. On siis ikään kuin tuollaista ”teknistä pukeutumista naperoille”. Mutta en tiedä, onko just tuota mallia siellä myymälässä. Ja nettikauppoja löytyi ainakin Ruotsiin, mutta perhana en tiedä, toimittavatko Suomeen… Googlailin siis itsekin jossain vaiheessa, ja muistan että joku suomalainen nettikauppa myös tuota merkkiä myi, ja tuota mallia oli silloin mukamas päällisin puolin jopa alessa – mutta olivat sitten ”out of stock” kuitenkin, kun yritti ostaa. Olisin siis ostanut Silvalle tuota samaa mallia isompana (hih ja oranssina) myös, ollaan tykätty tuosta niin paljon… Tuota oli siis aniliinina, oranssina ja sinisenä ainakin siellä Lastenmessuilla myynnissä.

     Hih oiskin hyvä mamma-asu myös! Kuinkakohan pitkään mun kasvava maha mahtuisi tuollaiseen… :)

 • NaKri (Ei varmistettu)
  5.10.2013 at 20:34

  Ihana Silva :)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  7.10.2013 at 10:43

  Silakkamarkkinoilta sai ainakin eilen palloja. Kiiltävien ostopallojen (”MYY LENTÄÄ!”) lisäksi ilmaispalloja oli tarjolla vaikka kuinka paljon, me valittiin ”KAJAPAJJO” jossa oli kolme ”SIJAKKAA”, tällä kertaa ei kokoomusnaiset-, kepu-, eikä pspalloa.
  Tänään aamulla kaksvuotiaan eka huudahdus oli luonnollisesti ”KAJAPAJJO”!

  • Kristaliina
   7.10.2013 at 11:07

   Hih! Ihanat sijakat, rirpalla tulee kans j-kirjain l-kirjaimen tilalle :) …paitsi että mä en kyllä varmaan pystyisi tulemaan sinne Silakkamarkkinoille – oli minkä verran palloja tahansa. Iyyyyh se haju, piti yökätä pari kertaa ihan pelkästä ajatuksesta :D