Oh elämälle kiitos rumista toimivista esineistä

Meillä on ollut Sellainen päivä. (muuten: myös 35-vuotissyntymäpäiväni, mutta sitä en ole ehtinyt tältä vauvanhoidolta huomata)

Joel lähti tänään töihin, ensimmäistä kertaa isyysloman ja yhden palkattoman vapaaviikon jälkeen. Ja minä vauvan kanssa yksin. Katastrofin ainekset kasassa siis.

Kello 16.30 mennessä en ollut ehtinyt vielä syödä. Puhumattakaan päivä(MYRKKY)kahvista. Olin kyllä lämmittänyt mikro-falafel-aterian kolmesti ja tiputtanut couscousia Silvan nenälle.

Syliin-syliin-syliin-mikään-muu-ei-kelpaa-kitinää-yyh-ja-välillä-ÄÄÄÄÄ.

Pelastajaksi paljastui kavereilta lainattu ruma tämä:Täydellinen huijaus! Neljännellä yrityksellä onnistuin ujuttamaan Silvan sylistä sitteriin niin, että hän rauhoittui siihen hetkeksi. Jee!

Meillä ei ollut tarkoitus laittaa Silvaa sitteriin (tai itse asiassa tämä taitaa olla jonkinlainen keinu) näin pienenä, mutta hei; 5 minuuttia – gimme a break, omatunto. Ja äiti sai falafelinsa ja myrkkykahvinsa.

Happy birthday to me!

ps. Synttäriaamu muuten käynnistyi hammaslääkärikäynnillä (how low can you go?), ja sillä aikaa Sara-täti hoisi vauvaa. Hienosti meni, Sara on super!

3
Like

You Might Also Like

 • Mindeka
  3.5.2012 at 21:09

  Onnea!

  Keinu ei todellakaan ole sama kuin sitteri… :D  Vaikka en kyllä näe sitterissäkään mitään pahaa?

  Äitien omatunto on maailman raadollisin. Ajan myötä sitä onneksi oppii erottamaan ne turhat omat soimaukset ja sallimaan itselleen vaikka juuri ne myrkkykahvit.

 • Kristaliina
  4.5.2012 at 18:48

  Hih joo mä en taida hallita vielä tätä vauvateknologiasanastoa :) Onkohan toi meidän härveli siis vauvakeinu nimeltään – ja MITEN se eroaa sitteristä?
  (paitsi että se keinuu siis – eikö sitteri keinu?)

  Tällaisesta mä muuten haaveilen:
  http://www.stokke.com/en-au/highchair/stokke-tripp-trapp-newborn-set/tripp-trapp-newborn-safety.aspx