Näin seuraat meitä!

Olen nyt (kröhöm) vihdoinkin yrittänyt kunnostautua noiden Bloglovinin ja Blogilistan kanssa… Puutalobaby on siis toki niistä löytynyt aiemminkin, mutta kyseiset sivut eivät ole olleet minun hallinnassani – no nyt ovat! Ehkä. Jos osasin tehdä sen oikein.

JA Facebookiin on tullut tosi mälsiä muutoksia, joten ajattelin, että siitäkin olisi varmasti syytä varoitella niitä, jotka seuraavat blogia pääosin sen kautta…

Tässä siis tiivistelmä siitä, millä tavoin näppärimmin seuraat Puutalobabyn tuoreita kuulumisia!

 

1. Rekisteröidy Lilyyn

Jos rekisteröidyt tänne Lilyyn, näet kaikkien seuraamiesi Lily-blogien päivitykset Seuratut-välilehdellä. Toimii siis erityisesti silloin, kun seuraat useampia blogeja Lilyssä. Ja jos olet niin Lily-addikti (kuin minä), että klikkailet täällä äf-vitosta päivät pitkät. Heh eli tätä tapaa siis käytän itse.

Ai niin joo, ja bloggaajan kannalta tämä on erityisen kiva tapa – varsinkin silloin, jos kommentoit. Tshih koska siis minä saan Ilmoituksiin joko tiedon, että ”Vierailija kommentoi blogipostaustasi” (apua, mitäköhän kuraa sieltä on tulossa!?!) tai tyyliin ”SS kommentoi blogipostaustasi” (jee kivaa, mitäköhän sille kuuluu…). Ero on siis melkoinen :)

tai

 

2. Seuraa blogia Facebookin kautta

Hengailen Facebookissa jatkuvasti – aika usein Puutalobabyn Facebookissa on statuksia, jotka eivät päädy/ehdi bloggauksiksi asti. Sinne siis!

MUTTA: Facebook teki mulle vähän aikaa sitten tepposet. Kun Puutalobabyn seuraajien määrä ylitti tuhannen (jee!), Facebook päätti, että häh häh hää, enpä enää näytäkään näitä päivityksiä kaikille. Eli vaikka edelleen postaankin Facebookiin linkin joka ikiseen bloggaukseen, se hemmetin masiina näyttää postauksen vain (ilmeisesti) alle puolen porukasta Newsfeedissä. Mälsääääääää!

Eli jos seurailet blogia pääasiassa Facebookin kautta ja jonain päivänä ei kuulu bloggausta omaan Newsfeediin, käy ihmeessä kurkkaamassa suoraan sieltä Facebook-sivun puolelta – siellä voi silti olla jotain.

 

tai:

3. Bloglovinin kautta

Mä oon ollut tästä koko Bloglovinista niii-iiiin pihalla. Mutta nyt tosiaan taisin saada itseni suht kartalle ja jopa siellä blogini omaan hallintaani. Bloglovinin kautta Puutalobabya voi seurata täällä.

Hei ja Bloglovinissa on muuten vielä sellainen hassu juttu, että siellä on Puutalobaby kahdesti: sekä vanhalla osoitteella (ennen Lilyn uudistusta osoite oli http://www.lily.fi/palsta/puutalobaby ) sekä uudella osoitteella: http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby. Molemmissa on seuraajia, vanhassa jopa enemmän.

Jos siis seuraat Puutalobabya Bloglovinin kautta, tsekkaa että seuraat uudempaa osoitetta! Vanhan osoitteen toiminnasta kun ei ole ihan takeita. Uudessa siis sana ”blogit” siinä osoitteessa.

 

tai:

4. Blogilistan kautta

Blogilistan kautta Puutalobabya voi seurata täällä.

Itse asiassa myös täällä on vielä blogin vanha nettiosoite – toivottavasti saan sen suht näppärästi muutettua, laitoin päivällä ylläpitoon aiheesta kyselyä… :)

 

tai tietysti:

5. Tallentamalla sivu oman tietokoneen suosikkeihin

Myös vanha hyvä kikka toimii – vaikka silloin päivityksistä ei saakaan tietoa ihan uunituoreeltaan :)

 

 

 

PS. Ja tietysti Instagram! Sieltä ei tietysti varsinaisia bloggauksia voi seurata, mutta kuvia kyllä! Esimerkiksi sieltä Thaimaasta ajattelin ihan ostaa paikallisen prepaid-kortin tuohon kameraan, jotta saan sitten instailtua myös silloin, kun bloggaamisen kannalta ollaan wifi-piilossa.

Jos sinulla ei ole kännykässä/kamerassa Instagram-mahdollisuutta, pääset katselemaan kuvia myös tuosta blogin oikeasta sivupalkista! …ja myös siis sen Thaimaan-matkan aikana :)

 
Like

You Might Also Like

 • Kuuris (Ei varmistettu)
  7.11.2013 at 21:44

  Tossa on myös sivupalkissa tuo RSS – sillä saa semmoisen päivittyvän kirjanmerkin, joka näyttää aina uusimman päivityksen. :)

  T: vierailija!

  • Kristaliina
   7.11.2013 at 22:51

   Aaaa, näppärää! Mä oon niin tekninen urpo, että en ole tuollaistakaan itse hoksannut :D

 • ludisia (Ei varmistettu)
  8.11.2013 at 07:53

  Ja feedly on kätevä :)

  • Kristaliina
   8.11.2013 at 22:15

   Tästäkään mä en ole koskaan kuullutkaan :D Täytyypä googlailla!

 • FFFifi
  8.11.2013 at 09:36

  Päivityksien karsiutumiseen voi ilmeisesti päivityksien saaja itse vaikuttaa: Laita hiiri siihen tykkäysnapin päälle (klikkaamatta), ja sieltä tulee pudotusvalikko. Suomeksi varmaan ”saa kaikki päivitykset” tms. klikkaamalla saa sitten kaikki päivitykset :D

  • Kristaliina
   8.11.2013 at 22:16

   Jee, kiitos vinkistä! Kopsaan tämän Facebookiin!

 • Jonnaa
  8.11.2013 at 10:35

  Täällä myös tekninen urpo ja älypuhelin.äiti joka lukee tätä blogia jopa odotellessaan työhaastattelun alkua…
  Yksi kaunis kerta oli taas tilanne yht äkkiä päällä kotona kun luin jotain uutta postausta,äkkiä puhelin pois käsistä ja huidoin menemään sitten näyttöä niin että sain aikaiseksi alotus näyttöön oman kuvakkeen puutalobabylle :-) en todellakaan tiedä miten sen tein mutta siitä lähtien olenkin ottanut kupin kahvia ja istunut alas,puhelin käteen ja kosketus…tadaa sitä ollaanki suoraan uusimassa postauksessa.näppärää,vielä kun tietäisi miten mä sen tein..

  • Kristaliina
   8.11.2013 at 22:17

   Hei mutta hyvä ainakin se, että et psyykannut itsellesi turhaa jännitystilaan ennen haastattelua vaan rentouduit hyvän luettavan (heh) parissa :)

   Mulle on muuten kans ilmestynyt jotenkin Lilyn pääsivu mun puhelimen aloituskuvakkeeksi :)

 • Darzan (Ei varmistettu)
  8.11.2013 at 13:12

  Nyt lahtee kommenttia ekaa kertaa! Eika edes mitaan kuraa!
  KIITOS kivasta tyylista, oon ollut reissussa yli vuoden, ja aina wifin aaressa huomaan sanovani ”eh tota joo, oota hetki, lataan vaan offline-luettavaksi pari juttua”.. On vaan niin monipuolista, kekseliasta, hauskaa ja mielenkiintoista tekstia sulla! Ja joskus arkista, mita kaipaa tallaisella pidemmalla reissulla.. :)
  Seuraavaksi meilla ois vuorossa Thaimaa kahden viikon paasta! Tulen kylla ihan varmasti sanomaan moi jos naen teidat. :) hih hii!

  • Kristaliina
   8.11.2013 at 22:20

   Oi, miten kiva kuulla – että jaksaa kiinnostaa reissun päälläkin! Kaikki positiivinen palaute on tietysti aina mukavaa, mutta jotenkin mun mieltä erityisesti aina lämmittää just se, jos joku ihan erilaisessa elämäntilanteessa olevakin kertoo tykkäävänsä. Se jotenkin kertoo, että jotain on onnistunut :)

   Terveisiä sinne maailmalle, ja yhtä aikaa tosiaan taidetaan Thaimaassa oleilla .ihanaa päästä itsekin reissuun hetkeksi aikaa! :)

 • Nuka (Ei varmistettu)
  9.11.2013 at 12:29

  http://web.stagram.com/n/puutalobaby/

  Paremmin toimiva nettisovellus instagramkuvien katsomiseen ja selailuun. :)