Nähdään Kampissa lauantaina!

yhteistyössä: Kauppakeskus Kamppi/Pikkuväki
…ja tämä bloggaus sitten todellakin on kaupallinen ja sisältää markkinahuumaa ja -humua

 

Olettekohan jo bonganneet esim. Mindekan tai Lurun tonteilta, mitä Kampissa tapahtuu ensi viikonloppuna…?

Siellä siis vietetään syksyn avajaisia, ja tuollaisten joidenkin mitättömien pikkunimien, kuten Antti Tuiskun (pe klo 18) tai Laura Närhen (la klo 14) lisäksi siellä voi nähdä myös mm. minut! Wohoo!

Idea menee jokseenkin niin, että kauppakeskus on kutsunut meidät 14 Lily-bloggaajaa ”stylisteiksi” valittuihin liikkeisiin. Meille voi siis varata stailausajan la klo 12-17 väliltä (aikaa voi käyttää ruhtinaallisen tunnin per stailaus) tai tulla ihan muuten vaan myymälään moikkaamaan. Tulkaa!

Ai niin, ja minut löytää sieltä kolmannen kerroksen ”lastenvaatemaailmasta” Pikkuväki-myymälästä! Samasta kerroksesta siis, missä se maineikas lastenhoitohuonekin sijaitsee.
(lisätietoja hommasta ja alennuksista tämän bloggauksen loppupuolella!)

Kävin jo perjantaina moikkaamassa liikkeen omistaja Jenniä sekä myyntipäällikkö Jonnaa, ja lähdin Kampista kotiin päin intoa puhkuen. Jäi aivan hurjan hyvä fiilis! Minulle uutta tietoa oli mm. se, että Pikkuväki on ”yhden naisen yritys” (yksi myymälä plus nettikauppa) eikä mikään massiivinen tusinaketju. Se näkyi kyllä kaikessa – sen tunnin ajan kun tuolla pyörin, hoksasin että jos tuolta ei henkilökohtaista palvelua saa, niin ei sitten missään.
”Meillä alkaa ensi viikolla päiväkoti, apua-apua-apua mitä kaikkea me nyt tarvitaan?” -kysymyksiä kuului useampia.

Nooh, esimerkiksi sekä Jennillä että Jonnalla on itselläänkin kolme lasta, eli luotettavia vastauksia kyllä löytyi.

”Etenkin ennen meillä harrastettiin paljon myös sellaista henkilökohtaista puhelinpalvelua. Eli asiakas saattoi soittaa meille ja kysyä, että no nyt on pakkanen kiristynyt – voikohan tämän puolivuotiaan laittaa ulos päiväunille tässä-ja-tässä haalarissa. Vai pitäisiköhän laittaa vielä se villakerrasto alle”, Jonna kertoi.

Nykyisin tällaisia puhelinkeskusteluita käydään kuulemma hieman aiempaa vähemmän – heh me bloggaajat olemme kuulemma ottaneet vähän tätä ”vertaistukineuvojan” asemaa. Mutta soittaa saa kuulemma edelleenkin!

Myymälän ”pienuudennotkeus” tuli todistettua muuten myös siinä, että melkein mitä tahansa ideoita (ja niitä oli paljon) tapahtumaan liittyen heitin ilmaan, vastaus oli että ”juu onnistuu! juu järjestetään!”.

Ehkä juuri siksi olenkin tästä hommasta niin innoissani – ainakin pari omaa ideaa ajattelin laittaa tee-se-itse -toteutukseen, eli minut saattaa nähdä pyllistelemässä Pikkuväen näyteikkunassa jo ennen tapahtumaa…
(apua jos en saa tartuntaa tuosta Silvan flunssasta!)

Tsihihi mutta miten stailataan lapsia?

Hmm.

Olen ns. edellisessä elämässäni stailannut jonkin verran lehteen tyylijuttuja, myös ”back to school” -tyyppisiä lastenvaatejuttuja. Mutta näin omasta kokemuksestani voisin kyllä nyt sanoa, että lasten pukeutumisessa ne vaatteen/kenkien tekniset ominaisuudet ovat vieläkin tärkeämmät kuin tyyli – etenkin vaikkapa ulkoiluvaatteissa. Niinpä pyysin, että Pikkuväen henkilökunnasta joku on meillä aina käytettävissä ”teknisenä konsulttina”, mitä tulee vaikkapa pukujen vedenpitävyyksiin, saumojen teippauksiin ja muihin juttuihin, mistä itse en rehellisesti sanottuna tiedä hölkäisen pöläystä :)

Tarjolla siis kaksi ”stylistiä” yhdellä iskulla!

Ja homma toimii näin:

Minulla on käytössäni viisi stailausaikaa klo 12-17 välillä (12-13, 13-14, 14-15, 15-16 ja 16-17).

Mukaan stailaukseen voit ilmoittautua joko tähän kommenttikenttään (jätä joku yhteystieto!) tai henkilökohtaisesti meiliini kristaliina@hotmail.com.

Jos (KUN!) stailausinnokkaita löytyy enemmän kuin viisi, joudun tietysti harjoittamaan pientä valintaa.
Kerro siis viestissäsi mielellään:

 • mikä on päällimmäisin ”stailaus”tarpeesi? (ulkovaatteet päiväkotiin? vedenpitävät vaatteet hiekkalaatikolle? kouluvaatteet ekaluokkalaiselle?)
 • minkä ikäiselle/kokoiselle vaatteet tulevat?
 • mikä kellonaika sinulle sopisi parhaiten?

…ja lisäpisteitä tietysti saa, jos perustelee vaikkapa hauskaan tapaan, miksi juuri teidät kannattaisi valita mukaan tähän leikkiin :)

Ilmoittelen valituille mahdollisimman pian!

Juttelimme Jennin kanssa, että stailattaville olisi tietysti kiva antaa vähän muutakin ekstraa kuin pelkkä laatuaika (heh) minun kanssani. Joten:
Jenni lupasi näille viidelle stailattavalle -20 % alennuksen stailatun asukokonaisuuden tuotteista.

Mitään ostopakkoa tietenkään ei ole, mutta jos stailattava siis haluaa ostaa asusta vaikkapa vain pipon, sen saa – 20 % alennuksella. Lisäksi kuvaan tietysti kaikki stailatut muksut ja bloggaan tunnelmista tapahtuman jälkeen. Osa stailauksista pääsee myös Kampin kauppakeskuksen isoille digiscreeneille.

Myös kaikille muille asiakkaille on tulossa lauantaina joku etu/alennus – kerron siitä heti, kun homma lyödään lukkoon!

*******

Olisi hurjan kiva tavata teitä lukijoita ”livenä”, tulkaa siis ihmeessä moikkailemaan minua lauantaina Kamppiin! Stailausaikana tietysti keskityn mahdollisimman hyvin aina siihen yhteen asiakkaaseen – mutta kaikissa vapaissa väleissä juttelen blogituttujen kanssa tosi-tosi mielelläni! Ja varmaa ”laatuaikaa” hyvässä (kröhöm) seurassani saa tietysti varaamalla ajan tuollaiseen omaan stailaukseen :)

(vähänkö muuten jo jännittää!)

 

Kaikki Kampissa lauantaina häärivät Lily-bloggaajat ovat:
Caelia’s
Coco Sweet Dreams
Ite puin
Let us go
Lurun
Ma Material Girl
Mi Mi Mendine
Pupulandia
Puutalobaby
Saras Stripes
Silver Lining
Tyyliholisti
Visual Diary
You Feelin it

 

PS. Vink vink: bongasin Kampin nettisivuilta myös tällaisen:
Lasten ja nuorten kuntoklubi GymiKampilla on avoimet ovet lauantaina klo 16-18 – sopivasti stailaustapahtuman päätteeksi. Sinne pääsee siis ilmaiseksi kurkistelemaan, että millaisia lasten liikuntaharrastuksia siellä on tarjolla… Jos itseltäni yhtään mehuja riittää stailauksen päätteeksi, käyn varmasti katselemassa siellä itsekin!

 
Like

You Might Also Like

 • MirvaK
  26.8.2013 at 11:28

  Voi pahus kun on lauantaina, kun siinä on ohjelmaa. Mulla olisi ollut stailattava kohta 6v., josta on tullut äärettömän tarkka vaatteiden yhteensopivuuden kanssa nyt kuluneen kuukauden aikana (eskarilaisen villitys?). Mamma on ihan pulassa aamuisin neidin kanssa ja kun kaiken lisäksi minulta hän ei ole tuota oppinut.

  • MirvaK
   26.8.2013 at 11:29

   Ja sinut olisi ollut kiva nähdä livenä. :) Mutta ei voi mitään, kun synttärikutsut samaan aikaan ja täältä matkaa kuitenkin on toista tuntia.

   • Kristaliina
    26.8.2013 at 11:34

    Voi hitsi, sut ois kyllä ollut niii-iiin kiva tavata livenä! Tää on niin jännä, kun tavallaan ”tutustuu” näin virtuaalisesti, vaikka ei ole koskaan kasvokkain tavannut :)

    …ja samanaikaisesti mua ihan hurjasti jännittää aina livetapaamiset. Tulee sellainen olo, että apua toivottavasti toinen ei pety kun huomaa, että mä oon ihan täysin tavallinen ihminen :)

 • MinEna
  26.8.2013 at 12:26

  Minä! Siis me!

  Ja stailaus voisi olla ”lapsen talvivarusteet for dummies.. eiku siis ämätööriäidille”? :D

  Ensimmäinen talvi ulkona ratkaista ja mä oon niin ulapalla.. Plus olis tosi kiva nähdä!

  • MinEna
   26.8.2013 at 12:28

   Siis rattaista. Syytän autocorrectia tai sitten tätä flunssaa joka tappaa mut kohta…

  • Kristaliina
   26.8.2013 at 12:32

   Jee, kivaa – ja mahtava aihe! Mikä aika sulle olisi paras, vai käykö milloin vaan?

   • MinEna
    26.8.2013 at 12:35

    Mulle sopii mikä vain, mutta klo 13 olis varmaan neidille se sopivin, eihän kukaan halua stailata nukkuvaa lasta? ;)

    • MinEna
     26.8.2013 at 12:41

     Niin ja neidin talvikoko on varmaankin 80, tai sitten 74 ihan en osaa sanoa varmaksi :)

 • Ninnuliini (Ei varmistettu)
  26.8.2013 at 12:38

  Heips,

  Jonossa listoille 16-17 välille. Stailattavaksi 1v 4kk vanha elohiiri. Tarve olisi pirteät vaatteet päivähoitoon.(poikamme pukeutuu suurimmaksi osaksi muiden vanhoihin, kun en jaksa juosta kaupoissa. Nyt pinkin ja violetin lisäksi kaivattaisiin, jotain hieman vähemmän tyttömäistä, jotta esim. lääkärit lakkaisivat vastaannotolla hokemasta kuinka reipas tyttö meillä on …)

  Terv, Ninni

  • Kristaliina
   26.8.2013 at 12:48

   Kivaa! Nyt tekisi melkein mieli sanoa, että hitsi otetaan viis ekaa – etenkin kun teillä on just stailaustarve sopivan erilainen kuin tuossa MinEnalla yllä :) Ja kellonaikakin sopii!

   Sanotaan nyt näin, että erittäin vahvasti olet kiinni klo 16 ajassa :) Ja MinEna klo 13. Mutta vahvistan vielä myöhemmin, vaikkapa tänään päivän päätteeksi!

 • Lenore (Ei varmistettu)
  26.8.2013 at 13:32

  Toivottavasti saadaan tänne kuvat kaikista stailatuista! Vaikka niin ettei kasvot näy, mutta asukokonaisuuksista ois kiva tietää! Tai sit Silva rohkeana tyttönä toimimaan jälkikäteen mallina kaikille stailauksille :) Ei harmittaisi katsos jälkikäteen sitten niin paljon heitä jotka eivät stailattavaksesi pääse :)

  • Kristaliina
   26.8.2013 at 13:36

   Joo, näin on tarkoitus! Ja jos joku stailatuista ei tosiaan halua muksunsa kasvoja nettiin, niin sen takia ei kannata jättää tulematta – sitten vaan rajaan päät pois tai kuvaan Silvan (jos koko on oikea) tai jonkun muun päällä kokonaisuudet! :)

 • Kristaliina
  26.8.2013 at 13:34

  Ai niin ja sellaista piti muuten vielä sanoa, että jos katselette muiden bloggaajien stailauksia/Kampin nettisivuja, niin siellä on perusohjeena, että ilmoittautuminen tehdään myymälään. Mutta heh mä aloin heti ohitella sääntöjä :) 

  Me ajateltiin siis Pikkuväen porukan kanssa, että onhan se helpompi ilmoittautua tähän mulle kuin lähteä sitä varten (lapsen/lasten kanssa) Kampin myymälään, etenkin jos asuu vähän kauempana – tai alkaa soitella vieraisiin numeroihin :) Niinpä me sovittiin, että tehdään tämä ”lapsiperheystävällisellä” tavalla eli ilmoittaudutaan virtuaalisesti tähän blogiin tai mulle meilitse :)

  • tiiti
   26.8.2013 at 20:46

   Sivukommenttina: tuo on muuten fiksu idea toi suoraan bloggarille (tai maililla) ilmoittautuminen, hyvin ohiteltu :)

 • Melina G
  26.8.2013 at 14:28

  Hauska markkinointi-idea! Meiltä olisi kyllä löytynyt stailattavia ihan kaksinkin kappalein, mutta taidamme olla tuolloin mökkeilemässä. 

  Tuota Gymiä voin kyllä suositella lämpimästi!  

  • Kristaliina
   26.8.2013 at 16:42

   Juu, eiks olekin! Mäkin siitä heti innostuin – jotain vähän erilaista – ja sitten samalla tosiaan toivottavasti pääsee tapaamaan lukijoitakin, kun mulla ei ole sitä varsinaista lukijatapaamista koskaan ollut… Kivaa ja jännää yhtä aikaa!

   En ois muuten varmaan kiinnittänytkään tuohon Gymi-osuuteen huomiota, jos sä et ois siitä aiemmin maininnut :) Mutta se oli tosiaan jäänyt mieleen, kun googlasin jotain Gym jotain ja päädyin jollekin bodarisivustolle :D Mutta kiva käydä samalla kurkkaamassa tuolla Kampin tilassa, että miltä siellä näyttää! Meille se on kyllä ehkä turhan kaukana vakiharrasteluiden mielessä…

 • Ninnuliini (Ei varmistettu)
  26.8.2013 at 14:36

  Hienoa. Olehan yhteyksissä jos pääsemme mukaan, me tullaan täältä ”maalta” hieman kauempaa, joten tuo myöhäinen aika olisi kiva :)

  • Kristaliina
   26.8.2013 at 16:36

   Hei laitatko mulle vielä sun meiliosoitteen tulemaan, niin saan suhun helpoimmin yhteyden – eli kristaliina@hotmail.com :)

 • Evis
  26.8.2013 at 19:27

  Miksi kaikki kiva tuntuu olevan yhtäkkiä Helsingissä? Kuten tämäkin: En pääse katselemaan mein stailaajia, koska tapahtuma on Helsingissä :(

  • Kristaliina
   26.8.2013 at 21:32

   Voi harmi! Hyvä syy matkustaa Helsinkiin?

   Mutta tällainen(kin) tapahtuma voitaisiin tosiaan järjestää kauppakeskuksessa missä päin Suomea tahansa, tämähän ei siinä mielessä ole yhtään Helsinki-riippuvainen – etenkin kun Lilyllä on bloggaajia ympäri Suomen. Voi toivottavasti jatkossa hoksaavat hyödyntää tällaista ideaa muuallakin!

   • Evis
    26.8.2013 at 22:15

    Ei ole aikaa ja rahaa tai muuta asiaa sinne, joten ikävä kyllä ei :( Mun elämä on sen verran muuttokeskeistä, ettei muuhun ole aikaa tai varaa. Ja hope so!

 • HannaKoo (Ei varmistettu)
  26.8.2013 at 20:31

  Minä taas kaipaisin stailausta meidän eskari-ikäiselle pojallemme talvikamppeiden osalta. Tähän asti on äiti saanut valita ihanat yksiväriset Ticketin talvihaalarit, mutta nyt on tullut stoppi äidin yksinvaltiudelle vaateasioissa. Vietimme tässä eräänä iltana muutaman tovin nettikauppoja selaillen ja seurauksena oli molemminpuolista itkua ja hampaiden kiristelyä, kun äidin ja pojan näkemykset oikeanlaisesta talvihaalarista eivät kohdanneet. Tai sitten kun löytyi molempia miellyttävä vaihtoehto, kokoa ei löytynyt. Ja itse asiassa ollaan mietitty yhdessä että ehkä asun pitäisikin olla takki ja housut haalarin sijaan kun Väinö alkaa jo olemaan iso poika ja eikös se haalari käy jossain vaiheessa vähän noloksi pikkulasten asuksi. Ihan varmuuteen emme aiheesta ole vielä päässeet. Stailaajalle olisi ainakin haastetta vaativassa asiakkaassa, jonka kärsivällisyys vaatteiden sovittamiseen on…. rajallinen. :) Koko taitaa olla n. 122 cm. Kellon ajalla ei ole väliä.

  • Kristaliina
   26.8.2013 at 21:27

   Vautsi, Väinö kuulostaa oikein erinomaisen hyvältä ”asiakkaalta” stylistille – haastetta pitää toki olla! :) Ja jos ei äidin näkemys kelpaa, niin ehkä tosiaan stylistin objektiivista näkökulmaa tarvitaan apuun :)

   Iiik, nyt olen saanut myös muutaman stailausviestin omaan meiliini, joten viiden raja on päässyt ylittymään (nyt taitaa olla 8 kpl). Apua enkä pysty kyllä mitenkään laittamaan näitä valintajärjestykseen, koska viestit ovat toinen toistaan parempia – joten arpomishommiksi menee :)

   Odottelen ti klo 14 asti vielä ilmoittautumisia, ja sitten pyörähtää arvonta käyntiin!

 • Tuulianna
  26.8.2013 at 20:45

  Meillä olisi stailattavaksi synttäritripletti :D Miltäs kuulostaisi juhlapukeutumista 4, 6 ja 1 vuotta täyttäville? Satutaan koko perhe olemaan syksyn lapsia, kaksi vanhempaa, tytärtä, juhlivat kolmen viikon päästä ja pieni ukkeli vähän myöhemmin. Tarvittaisiin jotakin hauskaa juhliin, sopivasti yhteensopivaa muttei mitään identtisiä henkseleitä koko porukalle. Meille sopisi parhaiten tulla heti puolilta päivin.

  • Kristaliina
   26.8.2013 at 21:30

   Aivan huipulta kuulostaa – ei hitsi miks mä en voi ottaa näitä kaikkia tähän mennessä ilmoittautuneita! Tai sitten jään yksin sulkemisajan jälkeen sinne myymälään stailaamaan yöhön asti :)

   Mutta arpomishommiksi tosiaan menee, iik, ilmoittelen onnettaren suosikit siis huomenna klo 14 jälkeen!

   (paitsi jos aikataulutoiveet menevät ihan päällekkäin, joudun varmaan fiksaamaan vähän onnettaren ”tuomiota” – tällä hetkellä kuitenkin näyttäisi, että aikataulutoiveet jakautuvat tosi hyvin tälle koko ajalle, ja suurimmalle osalle taisi käydä koska vaan :) )

 • Kristaliina
  26.8.2013 at 21:52

  …eli huomiseen klo 14 asti voi vielä ilmoittaa innostaan tulla mukaan, ja sitten arvotaan! :) 8 ilmoittautunutta on nyt arvonnassa mukana!

  …ja jos käy niin mälsästi, että arpaonni ei osu, niin sit saa tietty tulla ihan muuten vaan :)

 • phocahispida
  27.8.2013 at 11:47

  Hei ajattelin että nämä uusimmat kommentit tulee varmimmin luettua eli muisteloiden kauan odotettu, heh, kakkososa on valmis!
   

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/08/27/paluu-menneisyyteen-osa-2-ai-mika-teini-ika/

 • Kristaliina
  27.8.2013 at 16:46

  Tät-dät-dää! Arvonta on suoritettu, ja kahdeksasta ilmoittautuneesta siis viisi mahtui mukaan! Stailattavaksi lauantaina siis:

  Tuuliannan synttäritripletti, Ninnuliinin päivähoidon aloittava elohiiri, MinEnan ”apua amatööriäidille” sekä meilin puolelta tulleista S (1v 3 kk) äitinsä kanssa sekä toinenkin S (ekaluokkalainen) äitinsä kanssa.

  Lauantaina siis tavataan!
  (laitan meiliä tarkemmin ajankohdista ym. – hei ja Tuulianna, laitatko vielä meiliosoitteesi tulemaan mulle päin (kristaliina@hotmail.com), niin saan suhun helpoiten yhteyden :) )

  …ja tulkaa kuitenkin te muutkin moikkailemaan! Samoin ilmoittelen, jos jollekin tuleekin yhtä äkkinen peruutus – näin lasten kanssa kun sitä ei aina tiedä :)

  • MinEna
   27.8.2013 at 17:52

   Jeeee! (mä en ikinä pärjää arvonnoissa) :)

   Nyt kaikki peukut ja pottuvarpaat ristiin, että S (kolmas sellainen) ei tule kipeäksi!