Lisää julkista sheikkausta

En sitten kerrasta oppinut.

No ei, opinpas. Opin sen, että itsensä ylittäminen ja peban sheikkaaminen julkisesti on hurjan hauskaa. Siispä lupauduin juuri mukaan tanssimaan India Week 2013 -tapahtumaan – tanssiesitykseen teemalla ”Love and romance”. Uuuu!

Biisi on ehtaa kuumaa Bollywoodia. Ja järjetöntä: sanoituksissa tähtönen kehottaa miestä liimaamaan naisen kuvan miehen sydämeen Fevicol-liimalla. Ja koreografiassa sitten sheikataan pebaa ja imitoidaan erilaisia liimausliikkeitä. Aika hillitöntä:

 

Pientä haastetta hommaan aiheuttaa se, että olen päässyt treenaamaan tanssia vain muutaman kerran, ja muistaakseni viime huhtikuussa. Sen jälkeen muu ryhmä on treenannut lisää ja esittänytkin tanssin jo kahdesti. Ja nyt mun pitäis tuosta vaan hypätä mukaan, jaiks! Toivottavasti pääsen edes takariviin.

Jepjep. Silva nukahti päikkäreille. Video pyörimään!

 
Like

You Might Also Like

 • MirvaK
  12.8.2013 at 19:07

  Löysin meiltä täältä myös Bollywoodin. Olisi samaa aikaa kuin suunnittelemani lattarit. Nyt on paha paikka. Sun esimerkin pohjalta olisi ihana kokeilla tuota Bollywoodia. Oih oih oih. 15.8. klo 8 asti aikaa miettiä. :D

  • Kristaliina
   12.8.2013 at 19:58

   Suosittelen! Se on jotenkin niin hassunhauskaa, siinä ei voi oikein ottaa itseään liian vakavasti :) Mä ajattelin itse mennä nyt syksyllä ainakin työväenopiston kurssille (halvempi kuin tanssikoulut), ja ehkä otan myös yhden viikonlopputunnin tän ryhmän kanssa, jolla on näitä esiintymisiä :) Tuohon jää koukkuun!

 • Devika Rani (Ei varmistettu)
  12.8.2013 at 23:09

  Mainiota! Sittenhän me (ehkä) nähdään showssa. Itse tuskin ehdin esiintymään tytön takia. :)

 • MirvaK
  5.9.2013 at 22:42

  Kiittää ja kumartaa uuden lajin esittelystä. Ensimmäinen tunti takana ja oli valloittavan kivaa. Bloggausta tulossa pienimuotoisena lauantaina.