Kuvia ja tunnelmia – vielä kerran, Kamppi

yhteistyössä: Kauppakeskus Kamppi/Pikkuväki

Kamera oli Kampin lauantaisen stailaustapahtuman jälkeen sen verran pullollaan kuvia, että vaikka jo heti tuoreeltaan stailaukset paljastinkin, haluan kyllä vielä tunnelmoida tämän yhden kuvapostauksen verran… Tämän jälkeen palataan sitten puutalobabylandian normaalille arkiagendalle, lupaan!

Mutta tässä siis vielä iiiiiso kokoelma kuvia ja tunnelmia lauantain stailauksista Kampin Pikkuväki-myymälässä!

Tästä se lähti. Olin edellisellä viikolla käynyt liikkeessä katselemassa parikin kertaa ja kerännyt valmiiksi rekillisen ehdotelmia stailattaville. Oli kiva tunne, kun tunsi valmistautuneensa – ja näistä oli hyvä lähteä ehdottelemaan, ja sitten koluta myymälästä vielä lisää vaihtoehtoja näytille.

Myymälän porukka lupasi, että saan tehdä ihan mitä vaan – ja minähän tein! Näyteikkunan lasit avattiin, ja siihen puoliksi käytävän puolelle rakensin itselleni ikioman ”stailauspisteen”, jossa aina alkuun  kartoitin vanhempien ja lasteen toiveet. Sisustuskamaa (mm. nuo jakkarat ja taustalla näkyvä ikkunapeili) roudasin lauantaiaamuna hiki hatussa alakerran Pentikistä. Elämäni roudarina! Tunnistatteko muuten, kuka blogituttu tässä kuvassa on stailattavana…?

 

Ensimmäinen stailaus oli siis tämä vauhdikas kolmikko, joka halusi yhteensopivat (mutta ei identtiset) vaatteet syksyn sirkus-teemaisille synttäreille. Alkuhaastattelun jälkeen teki mieli heittää ensimmäiset tuuletukset: vanhin tytöistä toivoi iloista ja värikästä, ja keskimmäinen turkoosia tunikaa. No hei katsokaa itse, löytyikö…?

Tässä se hurja siltakaato, josta jo viimeksi mainitsin. Okei ja sit kädet ylös, kanssa-stailaaja-bloggaajat; kenen muun mallit poseerasivat näin vauhdikkaasti…?

 

Toisen stailauksen teemana oli ”amatööriäiti pukee taaperon ensimmäiseen talveensa” – eli että mitä ihmettä laitetaan sen pikkutyypin päälle, kun edessä on ensimmäiset lumileikit ulkona. Ja mitä se tekninen pukeutuminen tarkoittaa? No, vaikkapa kaikkea tällaista:

Alle tekninen alusasu (sen alle voi laittaa myös ohuen vaatekerroksen), ja seuraavaksi lämmintä ja pehmeää fleeceä. Päällimmäiseksi lämmin ja toppahaalari. Pipon alle kypärälakki – tässä mallissa villaa ja antibakteerista bambua. Sitten lämpimät toppahanskat sekä kengät, joita voi pitää niin vesikeleillä kuin pakkasillakin. Sitten vain lumisateita odottelemaan!

 Joko tunnistit? No neiti S:hän se siinä.

 

Seuraava taapero haluttiin varustaa vesileikkeihin ja lätäköihin – toiveena oli vaatekokonaisuus, jota voisi käyttää sekä alkusyksyn sadesäissä että myöhemmin viileämmilläkin keleillä. Tähänkin ratkaisua haettiin teknisestä aluspukeutumisesta: kun alla on oikeanlaiset kerrokset, tarkenee kurapuvussa pitkälle syksyyn.

Tästä lähdettiin…

…ja näin se puettiin.

Välillä myös vähän leikittiin:

Kiitos taaperon äidille kuvan ottamisesta!

 

Neljäntenä sain stailaukseen ekaluokkalaisen, joka on jo hyvin tarkka pukeutumisensa suhteen – enää ei saa äiti päättää, vaan oma maku on valikoiva. En tiedä, mikä ennustajaeukko minussa asuu, kun heti näin koululaisen ilmeestä, että esivalitsemani paitaehdotukset osuivat just nappiin. Ulkotakkia jouduttiin etsimään vähän pidempään (värikkäät eivät kiinnostaneet eikä tytön haaveilemaa valkoista tällä kertaa löytynyt), mutta sitten osui silmään tämä hyvinkin katu-uskottava hopeanharmaa takki. Kelpasi!

Näillä koulutielle.

 

Päivän viimeinen tyyppi olikin sitten varsinainen vipeltäjä. Silvan ikäinen vauhtiveikko paineli eteenpäin sellaisella tarmolla, että välillä pystyin vain nauramaan – näin ne naperoiden luonteet jo eroavat tässä vaiheessa. Samassa tilanteessa Silva olisi luultavasti vain ujosti hymyillyt ja kikatellut – tämä taapero sen sijaan hyväntuulisesti sisusti koko lelunurkkauksen uuteen järjestykseen ja ponnisteli hienoja syöksyhyppyjä pomppueläimiltä.

Tälle vaihtuveikolle etsittiin siis iloista, poikamaista sisävaatetta päiväkotiin – ja sellaista taisi löytyäkin aika iso nippu.

Wheeeeee!

 

Iso kiiiiiiiitos vielä kaikille stailaukseen osallistuneille ja muille päivässä mukana olleille! Stailatuille on ihan lähipäivinä tulossa kuvavalikoimaa omaa sähköpostiin, tsek tsek :)

Ja kiiiiiiiitos myös Pikkuväki-myymälälle, että otitte mut sinne laittamaan paikat hyrskyn myrskyn!

Hmm sitä(kin) jäin muuten jälkikäteen miettimään, että kukakohan mun perässä siellä koko ajan siivosi…? Mä nimittäin leväyttelin pinoja pitkin pöytiä, jätin sovitettuja vaatteita sinne tänne ja siirtelin kalusteita kuvia varten – ja simsalabim, kun seuraavan kerran vilkaisin, niin kaikki tavarat olivat aina nätisti paikoillaan.

Saiskos sellaisen itsestäänjärjestyvän systeemin tänne kotiinkin?

 
Like

You Might Also Like

 • MinEna
  2.9.2013 at 20:51

  No nutturahan se lapsukaisineen siellä :D

   

  • Kristaliina
   2.9.2013 at 21:34

   Sehän se siellä! :)

 • Jonnaa
  2.9.2013 at 20:52

  Mua niin harmittaa että ei päästy kamppiin lauantaina.ja se ilmottautumisen tohon stailaukseen luin liian myöhään..sovitaanko jotta facebookiin kaikki linkit uusista blogi kirjotuksista…tälläinen amatööri älypuhelimen omista kun hallistee helpoiten naamakirjan käytön ja muu surffaus jää vähälle.tosin tämä palsta ja isyyspakkaus tulee tarkistettua koneella joka ilta kun muu porukka on hipsinyt nukkumaan

  • Kristaliina
   2.9.2013 at 21:36

   Mä tiiätkö laitan Facebookiin – aina. Mutta perhanan naamakirja, se jostain syystä ei aina näytä niitä linkkejä kaikkien Newsfeedissä; se jotenkin pihtailee. Lisämaksusta sitten sais lisää näkyvyttä, voi mur mur mur :)

   Mutta ehkä kilpailujen tms. osalta voisi laittaa vielä statusmuistutuksen – statukset tulee näkyviin paremmin kuin linkit!

 • Papyli
  2.9.2013 at 22:00

  Toi sun tunika on ihana! :)

  • Kristaliina
   2.9.2013 at 22:16

   Kiitos! Teetin sen Vietnamissa aluperin raskausajan vaatteeksi, mutta oon tykännyt siitä niin paljon, että se on jäänyt vakikäyttöön :)

 • MinnaM
  2.9.2013 at 22:44

  Molo-sukkahousut, *tirsk*. Hihittelen täällä myös Kampin Pikkuväki-sananmuunnokselle. Anteeksi. Nyt menen nukkumaan.

  • Kristaliina
   2.9.2013 at 22:45

   Tsihihi oot kyllä pahin!

   • MinnaM
    2.9.2013 at 23:29

    Ja ylpeä siitä!

 • AnneB (Ei varmistettu)
  2.9.2013 at 23:16

  mikä tuo ihana babuska jump in-vaate tuon pikku taaperon yllä on ? ;)

  • Kristaliina
   3.9.2013 at 20:42

   Mäkin sitä ihastelin! Se oli itse asiassa stailattavan oma – toivotaan, että taaperon äiskä on kuulolla ja meille kertoisi :)

   • Hanna&Sohvi (Ei varmistettu)
    24.9.2013 at 15:17

    Oho! Taaperon äiskä täällä, ja vasta nyt huomasin tämän. :/ Voi harmi!
    Mutta jos alkuperäinen kyselijä vielä joskus tänne eksyy, niin kyseessä on Metsolan jumppis, noita oli useamman värisenäkin. :)

 • NinaM
  6.9.2013 at 15:39

  Pettävätkö silmäni vai onko stailaukseen osallistunut ekaluokkalainen neiti ihan Cara Delevingnen näköinen?! ;)

  • Kristaliina
   6.9.2013 at 16:50

   Piti ihan googlata – mut joo, on! :)