Kohderyhmä: hermoheikot vanhemmat? (kyllä, just me)

Hmm, nyt en oikein tiedä, mitä tämä ostos kertoo minusta. Ainakin sen, että en todellakaan taida olla sellainen rento huoleton luomuhippiäiti, joka salaa haluaisin olla.

Tämä tuli siis Amazonista. Angelcare Movement & Sound Baby Monitor. Hmm. Tuo levy siis laitetaan vauvan patjan alle ja masiina hälyttää, jos sensori ei ole havainnut liikettä 20 sekuntiin. Lisäksi laitteessa on ilmeisesti aika hyvälaatuinen erillinen itkuhälytin.

Järkytyksen jälkimainingeissa tämä tuntui täysin järkevältä ostokselta. Ja tavallaan edelleenkin: ei tämä loppujen lopuksi ollut paljon tavallista itkuhälytintä kalliimpi. Lämpötilavahdistakin on varmasti hyötyä kesän vaunupäikkäreillä. (seli-seli?)

Liikesensorista sen sijaan – no, Silva on nyt siirtynyt äitiyspakkaussängystä meidän viereemme nukkumaan, joten sensorilla ei juuri nyt taida olla käyttöä. Ehkä sen voisi laittaa alakerran päikkärisänkyyn? Vaunuihin? No, ainakin sitten tämä tulee varmaan käyttöön, kun Silva siirtyy perhepedistä omaan sänkyynsä. 5-vuotiaana? :)

Mutta tämä! Monitorin laatikossa lukee: ”It’s tough being a parent. You can’t help but worry about your baby every minute of every day, even when your baby is sleeping soundly…”

Aaaaaaaaa! Olemmeko me siis nyt tuollaisia ”joka päivän joka minuutti” -hermoheikkovanhempia? Emme kai? Emmehän? Ihan muuten vaan tämä hankittiin. Ööh.

Enkelimuotoilu viestittää: ”Ei, et ole ollenkaan hermoheikko – olet vain huolehtiva rakastava vanhempi, joka haluaa lapselleen parasta. Niin kuin että se pysyisi hengissä.”

4
Like
1

You Might Also Like

 • hanna.k
  20.6.2012 at 00:13

  Hei, mikä tahansa helpottaa elämää vauvan kanssa; miks sitä ei käyttäisi? Varsinkin yhden säikähyksen jälkeen; anna palaa vaan. Ei tartte selitellä. Kuka tahansa meistä tekis varmaan samoin. Ja jos ekologisuutta miettii niin tuon laitteen saa varmasti myytyä huuto.netissä tai muilla kierrätyskanavilla helposti.

  p.s. Veikkaan että siinä vaiheessa kun Silva mahdollisesti muutaman kuukauden päästä herätessään alkaa aina kiskoa teitä tukasta ja läpsiä ja potkia teitä hereille, ootte ihan valmiita siirtämään neidin omaan sänkyynsä. Meillä kaikkien unet parani hurjasti kun neiti muutti (6 kk:n iässä) omaan huoneeseensa nukkumaan; yösyötöt jäi pois (lapsen halusta) ja nykyään (10 kk) vedetään 13 tuntia unta putkeen joka yö. (Meillä siis ei koskaan harrastettu perhepetiä muutamaa alun kokeilua lukuunottamatta.) Kukin tavallaan kuitenki, en millään lailla dissaa perhepetiä. Mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle. :)

 • Neenee (Ei varmistettu)
  20.6.2012 at 16:27

  Meillä on tämä: http://www.nannysuomi.info/index.html . Ja ollu joka euron väärti:) Yölläkin riittää, et vilkasee vilkkuvaa valoa, niin tietää et vauvalla kaikki hyvin:) Mä oon nukkunu vauva vieressä kaks yötä ja ikinä en oo niin huonosti nukkunu. Näin koko ajan unta, et käännyn vauvan päälle. Tiedän, ettei se oo mahdollista, mutku siskon chihuahuan nukkuminen samassa sängyssää aiheuttaa ihan saman reaktion:D Ihan samaa mieltä oon hanna.k:n kans eli jokainen tyylillään eikä omia valintoja tarvi sen kummemmin perustella (tietty niin kauan ku eivät ole haitallisia vauvalle).

  Me suuntaamme perjantaina kesän viettoon Kuusamoon liki kolmeksi kuukaudeksi. Pysymme silti toki kuulolla:)

 • Kristaliina
  20.6.2012 at 22:09

  Joo totta: huuto.netissä menee varmasti kaupaksi sitten, kun siitä päätetään luopua!

  Mä kans pelkäsin alussa tosi paljon sitä, että jompi kumpi meistä nukkuisi vauvan päälle – etenkin kun Silva oli niin pienenpieni… Nyt kun hän alkaa olla jo ”oikean vauvan” mitoissa, olen uskaltanut alkaa ottaa jo viereen (oman tyynyn/kasvojen viereen) ja se on tuntunut hyvältä nukkumajärjestelyltä nyt yöllisten vatsavaivojen takia: näin pystyn samalla puoliunessa silittelemään vauvaa ja taputtelemaan peppua :) Mutta en kyllä tiedä, kuinka pysyvä tämä(kään) nukkumajärjestely on, täytyy katsoa ihan tilanteen mukaan.

  Oih 13 tunnin yöunet kuulostaa kyllä TAIVAALLISELTA! Oi kun saisi joskus edes sen kolme tuntia yhteen menoon… :)

  Neenee: Mukavaa Kuusamon-lomaa! Me ei tänä kesänä sinne asti varmaan lähdetäkään, käydään vaan äidin luona Sotkamossa. Onkohan siellä jo kovasti hyttysiä, hrrr… Kivaa, pysykääpä siis kuulolla Kuusamostakin! :)