Kesän kuvamuistot

Mua nyt ei kukaan edes varsinaisesti haastanut tähän – heh, luultavasti siksi, koska olen ollut niin surkean huono vastaamaan erilaisiin haasteisiin… Mutta olen nyt nähnyt niin ihania kesäkuvia useammassa blogissa, että oh; mäkin tahdon! Halusin siis vielä ihan pieneksi hetkeksi uppoutua kesämuistoihin ja kaivaa kameralle tallentuneita hetkiä. Ennen kuin annan vallan syksylle.

Tässä siis seitsemän kesäkuvaa minulta.

(Haasteen idea siis: valitse seitsemän kesäkuvaa ja kuvaile niitä vain yhdellä sanalla)

Hiekkis.

Ketjukaruselli.

Kumpula.

Naperomenot.

Pallo.

Piha.

Pyjamat.

 

Oh. Meidän kesä! Tarkoituksenahan meillä oli viettää mahdollisimman extempore-henkistä rentoa lomaa, ilman mitään ennakkosuunnitemia. Ja siinä myös onnistuttiin.

Ihana ihana ihana lämmin kesä kaiken kaikkiaan – seuraavaa odotellessa!

 

PS. Kumpula näkyy ainakin mulla sitkeästi kyljellään, vaikka satavarmasti on suorassa kuvissa ja muokkaustilassa. Äh, en jaksa taistella. Olkoon Kumpula kumossa.

 
Like

You Might Also Like

 • FFFifi
  20.9.2013 at 10:40

  Oi pitää ehdottomasti osallistua tähän!!! Oli kyllä niin ihana kesä että ansaitsee muistelon. (Sen edellisen muisteluhaasteen jätin lopulta unholaan, siitä huolimatta että 18.9.2009 olisi ollut hääpäivämme…) 

  Hahaa, pitäisikö tehdä keväällä talven muistelu, kesäihmisenä en osaa ajatella talvessa olevan mitään hyvää, mutta tällä tavalla sieltäkin saisi mukavia asioita mieleen ja muistiin.

  (Ei mulla sitten muuta paitsi hih!)

  • Kristaliina
   20.9.2013 at 10:43

   Eiiih, kuka nyt talvea haluaisi muistella!?! Eli siinä mielessä: oikein hyvä idea, ehkä sieltä muistista voisi löytyä jotain hyvääkin :) Talvella ei tule muuten läheskään niin paljon kuvattua kuin kesällä, jännä… 

   • FFFifi
    24.9.2013 at 09:21

    Sain sitten kehitettyä tästä kamalan ongelman, että mitä nyt voi julkaista ja mitä ei :D En oikein pärjää näiden muistelujuttujen kanssa :P

 • Kukkavarvas (Ei varmistettu)
  20.9.2013 at 10:55

  Eikä!!! Te ootte ollu meidän pihalla leikkimässä :D

  • Kristaliina
   20.9.2013 at 14:07

   Arabian paras piha!

   • Kukkavarvas (Ei varmistettu)
    20.9.2013 at 14:41

    Ehdottomasti ja täysin subjektiivinen mielipide :P Joskus pohditkin sitä että saako muiden pihoille mennä leikkimään ja musta on ollut ihan mahtia kun tänne tullaan muualtakin. Tottakai saa :)

    • Kristaliina
     20.9.2013 at 17:51

     Joo, silloin tavallaan sainkin asialle ”henkisen rauhan” kun sain kuulla, että ne Arabianrannan taloyhtiöiden pihat on nimenomaan nimettykin yhteispihoiksi ja tarkoitettu kaikkien lähiasukkaiden oleiluun ja viihtymiseen. Ihan mahtavaa, tällaista lisää! Myös siellä Arabian kauppakeskuksen takana on muuten yksi tosi kivan näköinen leikkipiha, mutta sitä ei olla vielä ”testileikitty”, kun se on kuitenkin meiltä vähän kauempana :)

 • phocahispida
  20.9.2013 at 11:15

  Munkin olisi tarkoitus osallistua tähän, mutta hommaa hidastaa se, että kesän kuvasaldo on katkaistu heinäkuun lopusta kahtia ja kesä-heinäkuun kuvat ovat vanhan koneen kuvakirjastossa. Mur. 

  Mutta oih kesä, miksi menit niin nopiasti ohi?

 • kao kao
  20.9.2013 at 11:52

  Oi vähän kiva haaste, tän minäkin teen!

 • Nannannaa
  20.9.2013 at 17:38

  Hoho, vähänkö hyvä! Mä tein aiemmin tänään ite tän ja meinasin haastaa sut, mutta katoin vaan nopeesti, että ootkin jo tehnyt tän. Nyt tulin lukemaan ajatuksella ja tajusin, että haastoit itse itsesi. :D

 • Kotiäidin syksy (Ei varmistettu)
  20.9.2013 at 18:44

  Kesää tässä tosiaan jo kaipaa! Kirjotahan postaus tosta sun fb- statuksesta – mitä kivaa tekemistä iltapäivisin taaperoille, ja meille taaperoiden äideille, jotka eivät oo vielä töihin palanneet. Olis kiva jos ois kerätty yhteen paikkaan vinkkejä lasten tapahtumista, ja miksei myös lapsiystävälllisistä kahviloista & ravintoloista Helsingissä ja lähiseudulla!

  • Kristaliina
   21.9.2013 at 11:06

   Joo, hyvä idea – kiitos vinkistä!

   Tää syksy tuntuu tosiaan aika erilaiselta kuin viime syksy, kun niin moni samanikäinen napero on mennyt jo päivähoitoon ja äidit töihin. Arkipuutuminen meinaa ainakin täällä iskeä jo näin syyskuussa…

 • Raissi
  20.9.2013 at 19:12

  Itseasiassa mie periaatteessa haastoin… Kun haastoin kaikki mukaan, jotka kesäkuvista innostui fiilistelemään omaa kesäänsä ;) Eli oikeastaan, kaikki halukkaat on haastettu. Hih ;D

  • Kristaliina
   21.9.2013 at 11:09

   Joo, sun kuvat mä kyllä näinkin! Mä en kans sitten haastanut henkilökohtaisesti ketään – hihi eikä mun siis tavallaan enää tarvinnut, kun sähän olit sen jo tehnyt :)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  20.9.2013 at 20:26

  Olit fb:ssä kysellyt tekemisvinkkejä taaperon kanssa, toivottavasti ei haittaa kun vastaan tähän :D Oletteko tutkineet kirjastojen antia? Niissäkin satutunnit yms. on yleensä aamusta/aamupäivästä, mutta kyllähän kirjastossa on kiva pyöriä ihan muutenvaankin! Ainakin meidän lähikirjastosta löytyy palapelejä ja leluja, niitten kirjojen lisäksi tietenkin.

  • Kristaliina
   21.9.2013 at 11:08

   Me asutaan ihan kirjaston vieressä! Mä en ole jotenkin ”uskaltanut” mennä sinne naperon kanssa, kun olen ajatellut, että siellä pitää olla niin hyssh hysssh -hiljaa. Joskus ihan vauvana otin sitä pari kertaa mukaan, kun kävin noutamassa jonkun varauksen, mutta silloinkin luikin nopeasti pakoon heti, jos vaunuista kuului pari ynähdystä…

   Saakohan siellä leikeissä kuulua ihan ääntäkin – miten esim. teidän lähikirjaston ”äänipolitiikka”?

   • Vierailija (se sama) (Ei varmistettu)
    21.9.2013 at 16:07

    Ikinä ei ole kirjastontädit tulleet hyssytelemään, enkä ole yhtään pahaa silmääkään huomannut! Ja ollaan kyllä käyty tosi monia kirjastoja testaamassa :)

    Yleensähän kirjastoissa se lukusali on vähän siellä erillään, sinne en oo ipanoita päästäny. Mutta siellä hyllyjen välissä oon kyllä antanut vähän hihkua, yhdessä vaiheessa parasta viihdettä ikinä oli juosta ympäri sitä hyllyä mistä yritin valita itselleni lukemista :D Joo, joo, kyllä mä muka sanoin, että rauhotupas nyt, enkä tietenkään kirjoja antanut tiputella ;)

    Mutta siis ne lastenosastothan on tietysti tarkoitettu just lapsille, kyllä siellä saa leikkiä/lukea/tutkia! Vähän tietysti tilanteen mukaan, jos iltapäivällä samassa pöydässä istuu joku ahkera pikkukoululainen vaikka tekemässä läksyjä (meijän lähikirjasto on koulun yhteydessä), niin sitten tietysti hillitsen äänenkäyttöä vähän enemmän…

 • Devika Rani (Ei varmistettu)
  22.9.2013 at 04:26

  Ihania kesäisiä kuvia. Tulee hyvälle tuulelle. :)

 • Salma
  22.9.2013 at 13:23

  Kiva haaste, täällä meidän: http://www.lily.fi/blogit/mina-ajattelen-tanaankin/ihana-kesa