Itsensä ylitys (äiti tanssi lavalla)

Ooooo mä oon niin iloinen eilisestä päivästä!

Ja ylpeä:

Silva istui hienosti kuulosuojaimet päässä Intia-spektaakkelin yleisössä. Jaakko Selinin juonnot olivat kuulemma olleet Silvan mielestä tosi mälsiä, mutta aina heti, kun musiikki ja tanssi alkoivat, oli alkanut viuhtominen ja hytkytys. Voi mun pieni rytmivauva <3

Mitä vauvan kanssa voi tehdä ja mitä ei (osa x) ?

Vastaus x: VOI lähteä Bollywood-spektaakkelin katsomoon!

 

Joel lähti kaikkia olosuhteita uhmaten kitinävauvan kanssa liikkeelle; itselläni olisi saattanut jo rohkeus pettää… Silva oli ollut känkkäränkkänä koko päivän ja nukahtanut vihdoinkin päikkäreille – ja nukkua posotti vielä kuudelta, kun esitys alkoi seitsemältä. Päätimme jo tekstiviestinvaihdossa, että ei ehkä kannata lähteä huonotuulisen vauvan kanssa liikkeelle. Mutta kun Silva yhtä äkkiä heräsikin hymyilevänä kymmentä yli kuusi, oli Joel napannut vauvan kainaloon ja ampaissut bussiin.

”Mihin te parkkeerasitte vaunut?”, kysyin hengästyneeltä Joelilta pari minuuttia ennen esityksen alkua.

”Ei me ehditty ottaa niitä mukaan.”

 

Ai niin ja myös minä itse. Jeeeeeee, mä tein sen!

Tanssi ei mennyt minulta mitenkään täydellisesti, mutta omasta mielestäni onnistuin ikään kuin esiintymään: eläytymään täysillä siihen tanssiin ja Bollywood-tyyliin ilmehtimäänkin.

Ja oikeasti – tähän tsempattiin ryhmän kanssa itseämme ennen esitystä – jos syksyllä aloittaneella alkeisryhmällä on pokkaa nousta lavalle täysillä esittämään, niin pisteet meille, olisipa esitys mennyt sitten ihan miten vaan!

Mutta hienosti se meni! Jeeeee!

Artistit.

 

PS. Postasin kökkösurkean minivideoklipin Puutalobabyn Facebookiin. Pätkä kuvaa minua muutaman pyörähdyksen ajan koreografian lopusta – Joel olisi halunnut kuvata enemmän, mutta Silva puolestaan olisi halunnut syödä Joelin puhelimen…

Pro-videot ja kuvat lähetetään meille kuulemma myöhemmin, nämä siis omia kökköyksiä todisteena, että olin mä siellä! Jee!

 
Like

You Might Also Like

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  20.1.2013 at 15:09

  Jeee! Mä katoin jo aikasemmin pätkän facesta ja olin ylpeä susta! Kivaa kun tulee iloiseksi ihan vieraan ihmisen saavutuksista ja itsensä ylittämisistä :) Vastapainoksi hehkutan omaa saavutustani: Kolmas kerta hiihtämässä tänä talvena (ja viimeksi ala-asteella) ja mä tein sen, pysyin pystyssä ja jaksoin kivan lenkin! Ja vihreät pallot kiittää ;)
  t. Reetta

 • Devika Rani (Ei varmistettu)
  20.1.2013 at 15:55

  Tosi mahtava show. Oli ilo katsoa ja nauttia hienoista esityksistä ja värikkäistä puvuista. :) Hienosti meni teidänkin esitys!

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  20.1.2013 at 18:04

  Hei – oli mahtavaa nähdä niin runsaasti tanssin iloa kuin eilen Caisassa! Esiintyjät antoivat kaikkensa ja tunnelma oli loistava. Ensi vuonna uusiksi, eikö niin?
  T:Jaana Turusta

 • Liisa
  20.1.2013 at 20:52

  Mahtavaa! Hienot suoritukset koko perheeltä! :)

 • Kristaliina
  20.1.2013 at 21:34

  Devika Rani & Jaana: Samaa mieltä – tosi onnistunut show oli ja antoi taas tosi paljon uutta intoa tuohon harrastukseen! Hitsi, miten upeita esityksiä siellä tosiaan oli!

  Ja jee, hyvä Reetta, hienosti hiidetty ja vihreäpalloiltu! Mun pitää kans tsemppailla niiden vihreiden pallojeni kanssa, että edes ensi Intia-spektaakkeliin olisi se 5 kiloa vähemmän sheikattavaa :D