Isin hurjat synttäribileet

Joelin 29-vuotissyntymäpäivää juhlittiin tänään niin kuin muitakin tämän kevään bileitä. Väsyneet vanhemmat -teemalla; ei mitenkään.

Punkkibussipistosten jälkeen oltiin kuitenkin niin riehakkaalla (eli ei) tuulella, että päätettiin mennä S-marketin sijaan ihan Chico’siin syömään. Elämä risaiseksi!

Ensin Silva ajatteli chillata ihan coolisti.

(huomaa äidin kutomat hianot villahousut)

Synttärisankari pursottaa ketsuppia ihan villinä.

Ja kun Silvan synttärihuuma muuttui huudoiksi asti, äiskä veti pokkana tissin pöytään.

Ensimmäinen julki-imetys (jos terveysaseman aulaa ei lasketa) suoritettu, wohoo!

Esikimovauvallamme (kyllä: tämä pullukka oli joskus keskonen!) oli Chico’sin bileissä omat juomat mukana.

Ensimmäinen kerta ravintolassa, check!

Silva alkaa olla jo sen kokoinen ja ikäinen, että äiskä harkitsee vähitellen kotipäivien virkistykseksi ajelevansa sporalla keskustaan. Vinkkejä vauvaystävällisistä ravintoloista/kahviloista otetaan vastaan! Jos tulee parku, minne kannattaa mennä imettämään?

 

ps. Isi on Tarzan! 29-vuotissynttärin huipennukseksi bongattiin kioskin standystä Läkerolin uusi mainos, jossa Joelin kroppaa käytettiin piirrosmallina – naaman ne olivat jostain kumman syystä ottaneet jostain muualta :D

 

4
Like

You Might Also Like

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  14.5.2012 at 22:07

  Hei, olen seurannut mielenkiinnolla palsaasi ja muistellut meidän perheen vauva-aikaa (tyttö nyt 1,5 vuotta) . Aika samoja huomioita ja ajatuksia on ollut, selkäkakkajutulle repeilin ääneen, niin tuttua ;)
  Kyllä kannattaa sieltä kotioloista lähteä liikenteeseen heti kun siltä tuntuu, itse jännitin etukäteen bussi -ja metromatkoja , ”mitä jos se huutaa ym.” mutta hyvin on kaikki mennyt. Mun mielestä Kampissa on tosi hyvä lastenhoitohuone, siellä on sohva ja nojatuoli missä voi imettää ja usein muita äitejä ja lapsia seurana :) Kahvilla ollaan kyllä käyty vaikka missä, eipä juuri ole sellasta kahvilaa tullut vastaan missä olisi ollut ei tervetullut olo. Mutta suosikkikahviloita on esim.Fratello ja cafe Esplanad, mutta paljon hyviä on muitakin :) Hätätilanteesa on joskus käynyt vessassa imettämässä tai sitten vaan siinä pöydässä , kuten teit itsekin :)

  Mukavia matkoja :)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  15.5.2012 at 06:36

  Kahviloista tietenkin Sanomatalon Wayne’s, siellä kaikki mammat käy =) Hyviä lastenhoitotiloja on ainakin Kämp Galleriassa ja hieman yllättäen Aleksilla lasten Henkkamaukassa (pitää vaan pyytää henkilökuntaa avaamaan ovi).

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  15.5.2012 at 10:23

  Musiikkitalon kahvila on ihana paikka, paljon tilaa, vähän ihmisiä, hyvää kahvia ja tosi kiva lastenhoitohuone. Käyn siellä 3kk pojan kanssa usein, viihdytään molemmat. Kain tykkää katsella musiikkitalon katon kivaa kuviota, eikä itketä ollenkaan. Ja tissit olen vetäissyt pöytään lähes joka kerta, eikä kukaan ole katsonut paheksuvasti.

 • Liisa
  15.5.2012 at 11:28

  Paljonkos Silvalla on nyt painoa? Meidän pojalla (joka edelleen nimetön) on jo lähemmäs 4,4 kg (ja ikää 8 vk). Ei tosiaan meinaa muistaa, että tuo pötkö oli muka joku keskonen. Korjattu ikä on silti vasta 2 vk.

  Hauskaa että kirjoittelit kaupungille lähdöstä. Meilläkin on eka stadin-reissu suunnitteilla täksi päiväksi. Poju vaan oksensi aamuyöstä pariin otteeseen, joten nyt en oikein tiedä uskallanko lähteä vai en. Kiitän kuitenkin edelläkommentoijia kahvilavinkeistä. (Tuossa tuo nyt potkiskelee sitterissä muina miehinä. Olen epäluuloinen.)

 • Melli (Ei varmistettu)
  15.5.2012 at 15:57

  Nyt on pakko kommentoida, olen aika innolla tiiraillut blogiasi useasti, vaikkei vauva-jutut/perhe-elämä ole mulle lainkaan ajankohtaisia (ehkä ikinä). Tykkään kuitenkin hirveesti sun realistisesta tavasta kirjoittaa, vaikutat symppikseltä tyypiltä! Aikamoista, olen koukussa blogiin, jossa on pääosissa elämä vauvan kanssa!

 • Kristaliina
  15.5.2012 at 16:34

  Kiitos kaikki ihanat! Tämä blogihan on ihan loistava tiedonlähde! Noista kahvilavinkeistä ainoastaan Wayne’s oli mulle entuudestaan tuttu. Ja sitäkin mietin, että onkohan sitä enää olemassa, kun jossain luki, että koko ketju lopetetaan…

  Testiin menevät varmasti lähitulevaisuudessa ainakin Musiikkitalo (mahtava vinkki – ja siellä en ole muutenkaan käynyt koskaan, oi moukka-minä :) ) ja Kämp Gallerian Henkkamaukan & Kampin hoitohuoneet. En yhtään tiennyt tuollaisten hoitohuoneiden olemassaolosta… Ei sitä tietysti ennen vauvattomana ole kiinnittänyt huomiota mihinkään tuollaiseen…

  Melli: ei se mitään – en minäkään voinut vielä jokin aika sitten kuvitella kirjoittavani vauva-aiheista blogia :D
  …mutta tosi kiva kuulla, että kiinnostaa – ehkä se johtuu just tästä, että kun en itsekään ole kokenut olevani mikään ”elämäntapa-äiti” vaan kaikki on tällaista opettelua ja ihmettelyä :)

  Liisa: Huiiii, no miten Stadin-reissu meni? Sä olet rohkea! :) Mä just iltapäivällä ajattelin, kun Silva sai vatsavaivakiukkuhuutokohtauksen, että apua jos nyt olisin jossain ratikassa… Mutta kyllähän siitäkin selviäisi – pitäisi vaan rohkeasti lähteä liikkeelle. Lähipäivinä minäkin aion, lupaan!

  Silvalla on huomenna neuvola, jolloin painokin selviää, mutta oma vaaka näytti muutama päivä sitten n. 3,9 kiloa. Saa nähdä, ollaanko mekin jo huomenna yli neljän… Silvahan on nyt 1 kk 1 vko ja 5 päivää, eli torstaina tulee 6 viikkoa täyteen.
  Hei mitä tuo korjattu ikä muuten tarkoittaa? Olen monesti siihen törmännyt. Onko se vain se, mitä pitäisi olla lasketun ajan mukaan – vai onko siihen joku kaava? Jos se katsotaan vaan lasketusta ajasta, niin Silvanhan pitäisi olla nyt vasta 4 päivää vanha :)

   

 • Liisa
  15.5.2012 at 22:58

  Hyvin meni reissu (jos ei oteta lukuun sitä, että reissun alkuperäinen pääsyy ei toteutunut minusta riippumattomista syistä). Käytiinkin sitten henkkamaukan kidsissä törmäilemässä toisiin lastenvaunuihin pyjamaostoksilla, minun työpaikallani näyttäytymässä sekä muutamassa muussakin kaupassa tuhlailemassa. Mutta poju oli oikein vieraskorea, nukkui vain.

  Seuraavalla kaupunkireissulla uskaltaudutaan jo johonkin kahvilaan istumaan, varmaan tuonne musiikkitaloon. :)

 • Tessa ja Kain (Ei varmistettu)
  30.5.2012 at 09:28

  Olen seurannut tätä blogia jo niin kauan, että tuntuu sitä, että jos teidät Musiikkitalolla (tai muualla) joskus näen, niin saatan tulla nykimään hihasta – ei pidä säikähtää :D

 • Kristaliina
  30.5.2012 at 13:38

  Hih saa toki tulla, se olisi outoa mutta hauskaa – vaikka olisin kyllä varmaan tosi hämmentynyt :) Niin sitä vaan löpisee tänne omia asioita ja juttelee ihmisten kanssa, mutta ei sitä oikein voi ymmärtää, että tosiaan ihan oikeassa maailmassakin voi tulla nettituttu vastaan ja sanoa ”moi” :)