Herra Hymynaama

Äiti on ihan kiva, isi on ihan kiva, ja kissan pehmeät puskut kikatuttavat. Mutta Silvan ehdoton lemppariperheenjäsen asustelee kylpyhuoneessa. Saanko esitellä: Herra Hymynaama!

”Oi voispa TÄMÄ ihana tyyppi hoitaa mua aina!”

Muistan nämä hymynaamat jo omasta lapsuudestani: julisteita oli neuvolan seinällä jo 80-luvun Kuusamossa, jossa istuin koulun jälkeen äidin työpaikan odotusaulassa Nakke Nakuttajia lukemassa.

Herra Hymynaama duunissaan hoitopöytäkaaoksen vartijana.

Ja tämä TOIMII. Todellakin toimii. Suuremmat hymyt saa osakseen (luultavasti ikuisesti tuntemattomaksi jäävästä syystä) vain kesämökin seinälle ripustettu Porkkalanniemen kartta.

Herra Hymynaama Silvan näkökulmasta. Kuka nyt tuota pelkkää äitiä aina jaksaisi katsella?

1
Like

You Might Also Like

 • Miitu (Ei varmistettu)
  23.8.2012 at 12:46

  Nää vaan on ykkösiä :) Jos kerta lapsi näkee parhaiten kirkkaat värit, selvät kontrastit, ja silmät ja suun, niin ihmekös tuo. Ja päälle vielä selkeästi iloinen ilme. Saattaa siinä vanhemmat aina väliin jäädä toiseksi. Tosin tuskinpa nuo hymynaamat sun muut jaksais niin kiinnostaa, jos pitäis pelätä, että se äiti/isi ei hetken päästä olisikaa siinä, joten nautitaan muiden saamista hymyistä.

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  23.8.2012 at 14:34

  Tää on niin klassikko! Vanhemmat jää kakkosiksi hymyilevälle pallopäälle :) Mikä pettymys äidille/isille, joka niiiin haluaisi saada lapseltaan yhtä ison hymyn kuin pallopää saa.

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  23.8.2012 at 16:07

  Todellakin! Mä muistan aikoinaan kun sain ton kuvan neuvolasta, niin olin ihan että hohhoijaa miten t y l s ä . Laitoin kuitenkin sen hoitopöydän viereen ja voilá – todellinen suosikki oli syntynyt :-D

  Vauvelit ovat yllätyksiä täynnä. Mukavia hetkiä teille kaikille!

  -riika

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  23.8.2012 at 16:16

  Mistä näitä saa? Pettymys oli kova kun neuvolassa ei annettu. Täytyy kai askarrella itse (kun tätä luppoaikaa on niin paljon…) ;-) t. Suvi & Aatos 3kk

 • Maija Mallikortti (Ei varmistettu)
  23.8.2012 at 16:20

  Porkkalanniemen kartta XD Tikahdun nauruun! Ootte ihania!

 • Kristaliina
  26.8.2012 at 12:27

  Joo, tää on niii-iiin toimiva klassikko! Silva on aina tykännyt hoitopöydällä oleilusta ja veikkaanpa, että pitkälti Herra Hymynaaman ansioista :)

  Suvi & Aatos, neuvolasta tosiaan saatiin, heti eka kotikäynnillä neuvolantäti toi. Kannattaa kysäistä sieltä! Huomasin myöhemmin, että meillä ainakin oli neuvolantädin huoneessa esitetelineessä näitä pinkka – bongasin sen sieltä, kun rokotepistoksen jälkeen piti saada nopeasti lohtua jostain. Ja toimi sielläkin :)

  Tuo lappunen oli itse asiassa Nestlen mainos (huomasin siitä esitetelineestä), josta mainososa oli leikattu pois…

  Jos et saa neuvolasta tai netistä tai askartelemalla, laita mulle vaikka tuon viestiboksin kautta viesti :) Voin napata ensi kerralla sellaisen neuvolasta (vasta parin viikon päästä kyllä…) ja postittaa sulle, jos sun omasta neuvolasta ei löydy :)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  7.9.2012 at 17:30

  No nyt meillä oli neuvola ja muistin jopa kysyä hymynaamaa. Löytyihän niitä, mutta kuulemma mainostuskiellon takia eivät jaa suoraan. Ei tuo ole kyllä original-hymynaama, vaan joku nalle/apinaukkeli-hymynaama. No saa kelvata äidillekin ;D
  Suvi