Fiiliksissä

Ei multa lähde nyt yhtään järkevää ajatusta – muuta kuin jeeeeeee!

Kaapo oli niiii-iiin hyvä kuin ikinä. Mun ihana Sanna oli niiii-iiin kaunis kuin ikinä. Ja heidän pikkupoikansa (vanhempi pojista oli mukana) oli tietty niii-iiin suloinen kuin ikinä.

Oh. Miten voikin olla näin iloinen ystävien puolesta!

Sitten, kun Kaapo tarvitsee fan clubilleen vetäjää, niin mä niii-iiin laitan hakemuksen menemään.

En osaa kopsata koko videota tähän, mutta:

http://www.nelonen.fi/ohjelmat/the-voice-of-finland/467527-aani-ratkaisee-4-kaapo-kokkosen-biisivalinta-ja-esitys-osuvat-nappiin

 

Sanoinko jo, että jeeeeeee! Ei musta nyt mitään muuta irti lähde. Jeeeeee!

 
Like

You Might Also Like

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  26.1.2013 at 18:21

  Minäkin jännitin Kaapon puolesta, vaikka en häntä enkä hänen perhettään tunnekaan! :D Mutta Kaapo oli kyllä illan paras esiintyjä! Uskottava rokkikukko. Tykkäsin! Toivottavasti hän pääsee vielä pitkälle kisassa…

 • Kristaliina
  27.1.2013 at 21:31

  Ihan mahtavaa, että innostus tarttui! :) Mäkin jännitin ennen kaikkea koko perheen puolesta – tiesin kyllä, että Kaapo on hyvä laulaja (ja ihan huippuesiintyjä: lavalla tosiaan ”ihan oikea rokkikukko”, ehdottomasti – vaikka siviilissä onkin kiva perheeniskä eikä mikään kukkoilija), mutta eihän sitä ikinä tiedä, miten tuomarit reagoi… Kun tuoltakin on paljon huippulaulajia tipahtanut, kun tuomarit eivät ole vaan syttyneet!

  Sitä kyllä ihmettelin, että hän valitsi Tähkän tiimin – kuvittelin automaattisesti, että ois valinnut Paulan :) Jännityksellä odotan kyllä jatkoa, seuraavaksi on ne jotkut battlet, iik!