Ei juma mikä pönttö

Tai siis tarkemmin sanoen potta:

Se soittaa ja laulaa ja heittää varmaan j*mankauta kuperkeikkaa. Pissattu siihen ei vielä ole.

Jep. Kuten kuvasta voi tulkita, tämä älytön potta asuu siis nykyään meillä.

Kyllä: olen moneen kertaan protestoinut kaikenlaisten ökylastentavaroiden hankkimista. Ja ei: en ole sokea sille, että teen sitä itsekin. Kyllä: meillä on siis ne Bugikset ja Stokken syöttötuoli ja ja ja joo. Nyt myös soiva potta. Jep jep.

Tarvittiinko me oikeasti tällainen? Ei. Ostimmeko sellaisen silti? Kyllä. Tuoko se meille iloa? Kyllä. Koska no onhan se aika hauska.

*******

Ankkapotta siis luultavasti alkaisi iloisesti soittelemaan biisejä pissaa sisäänsä saadessaan, mutta emme ole laittaneet siihen vielä paristoja. Emmekä välttämättä laitakaan, koska se pissajukeboksiominaisuus ei ollut tämän hankinnan syy.

Halusin siis jonkun hauskannäköisen potan, jossa olisi pestävä sisäosa. Plussaa myös siitä, että tässä potassa oli ”vessanpöntönsupistin” (tuo istuinosa irtoaa ja sen voi laittaa vessanpöntön päälle) ja se saa kannen sulkemalla jakkaraksi.

Totuus: hain pottaa googlen kuvahaulla ja heti nähdessäni tuon ankan totesin, että sellainen pitää saada. Valintaa helpotti vielä se, että sattumalta bongasin mainoslehtisestä tuon potan suht hyvästä alennuksesta Hong Kong -tavaratalosta. Niinpä huristelimme eilen elämämme ensimmäistä kertaa ”Honkkariin”. Olihan se. Huh huh.

Ai niin, ja samalla reissulla tuli myös toinen en-olisi-ikinä-uskonut-ostavani-tällaista -ostos:

Näin. Korkkarityttö osti Partioaitan outlet-myymälästä Crocs-kumisaapas-toppakengät. Hämmästelypainotuksen voi tässä laittaa joka sanalle: Crocs!? Kumisaapas?! TOPPAKENGÄT?!

Onhan ne varmasti käytännölliset ja mukavat. Tähän on tultu.

No äitiuskottavuus on siis ainakin täten nousussa, jea.

 

PS. Ei siis Rokkibeibiä täällä tällä kertaa :)

 
Like

You Might Also Like

 • MiiaZiko.
  24.11.2012 at 14:04

  oi noi crocsin saappaat on niin parhaat jaloissa ja lämpimät :) itsellä on tosin sillä hello kitty kuosilla kun ne oli vaan niin ihanan näköiset.

 • ria
  24.11.2012 at 14:11

  rokkibeibi! ankkapotta :D

   

 • ria
  24.11.2012 at 14:16

  piti heti kirjottaa ja sitten vasta lukea :D ei siis rokkibeibistä ollutkaan.. hihiii

 • SonjaKookoo (Ei varmistettu)
  24.11.2012 at 14:21

  Kyllä pisti hymyilyttämään tämä postaus! :D Soiva ankkapotta ja crocs-kumisaapas-toppakengät – mikä äitiyden riemuvoitto! Mahtavaa!

 • Kristaliina
  24.11.2012 at 14:25

  Hehee, joo – jos ois joitain äitileveleitä, niin jo ois harpattu aimo steppi eteenpäin! :D

  Ai näitä saa Hello Kitty -kuosillakin :D Tuolla outletissa oli vain mustia ja valkoisia. Yritin kyllä katsella joitain lastensaappaita, kun niissä on tavallisesti hauskemmat värit ja mun jalka on kokoa 35 :)

  Mun silmään on varmaan tullut jokin vika, kun yhtä äkkiä sellaiset kasari-toppasaappaat alkavat näyttää ”ihan kivoilta”. Viimeksi oonkin käyttänyt toppasaappaita ala-asteella :)

  ria: Tsihihi hienot yrityspisteet! :)

 • Kristaliina
  24.11.2012 at 14:26

  PS. Siihen tuli just eka pissa! Jee!

 • Kristaliina
  24.11.2012 at 14:27

  Siis pottaan, ei saappaaseen.

 • Liisa
  24.11.2012 at 14:31

  Minua naurattaa kirjoitusvirhe(?) Facebook-päivityksessäsi. ”Pesevä ja kuvaava vessa”. :D Olis nimittäin aika kamalaa, jos vessanpönttö ottais joka käynnillä kuvan. Ja ottaisko se kuvan kävijän takalistosta, lopputuotteesta vai  punnerrusilmeestä? Okei, lopetan tämän mielikuvan ylläpitämisen NYT.

  Mutta siis potta? Apua! En ole vielä edes ehtinyt ajatella moisen kapistuksen hankkimista. Ollaanko teillä jo noin hyvällä mallilla vessahätäviestinnässä? Itse lähinnä pohdin, mitä hankkisin lisäimuiksi kestovaippoihin kun tähänastiset alkavat tulla yli äyräidensä.

  Pitäisi tuota pottahommaa varmaan sitten alkaa jo miettiä, jotta lapsi oppisi kuivaksi ennen kuin muuttaa kotoa. Se alkoi jo häämöttää tänään kun Ilo otti ensimmäisen hataran konttausaskeleensa.

  Mutta sen verran palaan vessanpöttöaiheeseen, että minäkin haluaisin japanilaisen huipputeknisen vessanpöntön. Vaikkapa sellaisen, joka soittaa säkkijärvenpolkkaa peittääkseen pissausäänen.

 • JassuL-K (Ei varmistettu)
  24.11.2012 at 14:35

  En ole aikaisemmin kommentoinut vaikka blogia aktiivisesti luenkin. Vielä toistaiseksi omista lapsista haaveilevana olen kyllä jo päättänyt että meille on sitten joskus saatava tälläinen potta ( http://www.sannas.fi/product/4329/dot-pot—potta ) … ei oo kyllä yhtä hieno kuin tuo soiva ankkapotta :)

 • Kristaliina
  24.11.2012 at 14:58

  Hahaa joo kuvaava: sit niitä pinnistyskuvia saa ostaa pahvikehyksissä aulasta niin kuin jossain huvipuistoissa ikään :D
  …eli kuIvaava.

  Virallinen pottailun suositusikähän on jossain paljon-paljon myöhemmin, tää on vaan tätä meidän ”leikkipottailua”. Sillä pisutuksella kun tulee jo pissat sujuvasti, niin nyt sen voi näppärästi lirauttaa myös tuonne pottaan. Silvahan ei vielä edes istu itse tukevasti, joten ei me mitenkään ”istuteta” sitä – käytetään vaan vaipanvaihdonyhteydessä potan päällä kokeilemassa, että jos sattuisi lirahtamaan. Ja tulihan se! :)

  Joo, ton dot pot -potan bongasin kans joskus täällä aiemmin käydystä kommenttikeskustelusta, kun joku oli sellaisen hankkinut :) Hih no meidän perheessä taidetaan olla vaan vähän enemmän ankka- kuin design-henkisiä – hei RÄPYLÄT ja kaikki, wohoo :D

 • HelloAochi
  24.11.2012 at 15:20

  Heh kummalla on äitiuskottavammat saappaat…? 

 • HelloAochi
  24.11.2012 at 15:21

  Mun taitaa olla ainakin rumemmat, saako siitä pisteitä? Potta on HIENO!!

 • Kippuralla
  24.11.2012 at 17:50

  kävelin eilen korkkareissa ja korollisissa saappaissa tänään. ja kirosin että en laittanut tennareita, vaikka ennen en IKINÄ pitänyt tasapohjaisia kenkiä.

  tähänkö se äitiys on mut saattanut-en oo sortunut toppakenkiin, mutta mulla on tretornin goretennarit. ei kastu tai palele varpaat, ja ne sentään on vaaleanpunaiset :D

 • Kristaliina
  24.11.2012 at 18:22

  Hehee, HelloAochi, mä taidan silti voittaa: mä nimittäin ihailin niitä sun ostamia, mutta päädyin näihin alekoriteknisistä syistä. Kolkytviis euroo nimittäin :D

  Hähää, mun täytyy varmaan vielä näyttää tää mun muutos kenkävalinnoissa. Viime vuoden (raskaana) vastaava ale-talvikenkäostos oli nämä:

  kaviokengat.jpg

  Toisaalta en oo kyllä varma, onko nämä oikeasti edes kengät.

 • Miitu (Ei varmistettu)
  24.11.2012 at 21:38

  Vitsi, ku oon repeilly pitkin iltaa tuolle Liisan ”kuvaava potta” -pohdinalle XD

  Onnittelut ekasta pottatuotoksesta! Kirpeänsuloisia nämä lasten pienet, isot saavutukset.

 • Salallaa (Ei varmistettu)
  24.11.2012 at 21:40

  Meillä alotettiin pottailu 7 kuukauden iässä. Alkuun sillä potalla toki vain hetkiseksi istutettiin tais mennä viikko, että tuli ekat pissat ja siitä toinen viikko niin kakat ja n. kuukauden päästä oltiinkin siinä pisteessä, että kakat useimmiten tehtiin ja tehdään edelleen pottaan. Vaipat on toki edelleen pissasta märkiä, mutta kyllä me pottaillaan jo ihan sen takia ettei tarvii niitä ylipursuavia kakkavaippoja vaihtaa kun ehkä muutaman kerran viikossa. Suosittelen !

 • Näpsäkkä (Ei varmistettu)
  25.11.2012 at 01:20

  Voi hittovie! Puhelimella seikkailen täällä blogissa ja vahingossa tietenkin painoin tota ilmoita asiaton viesti-kohtaa. Ei tuossa
  Miitun viestissä mitään asiatonta oo..eikä sitä saa peruttua ees. Hyvä minä!

 • Jossu (Ei varmistettu)
  25.11.2012 at 11:16

  Tollaisia pottia oli joskus myös koiran näköisiä. Sillai että kuono olis jalkojen välissä ja istuttas korvien välissä.. En vaan uskaltanu ostaa kun ajattelin että meidän neito ydistää asioita itse ja käy vähän ajan päästä kakalle koiran päähän, siis sen oikean koiran päähän. Sattuvat kun olemaan saman kokoisia, koiran pää ja potta.. Saiko kukaan tästä nyt mitään selkoa??

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  25.11.2012 at 11:27

  Eikä pattereita kannata laittaakaan, ainakaan aluksi. Meillä soiva potta (alennuksesta ostettu sekundapotta) pelotti poikaa ja viivytti osaltaan pottailun aloittamista. Patteriluukku oli aika tiukassa, mutta lopulta väkisin vääsimme patterit pois ja pottailu jatkui paremmissa merkeissä :)

 • Kristaliina
  26.11.2012 at 23:08

  Mekin ajateltiin tuota säikähtämispuolta – ehkäpä mekin pidetään jukeboksit erillään pottahommista ja ainakin tähän asti äidin ja isin maaniset kehuhihkumiset (”hiiiiiiieeeeno pisu, oiiii miten hieno pisu!!!!”) ovat varmasti olleet aivan tarpeeksi :D

  Jeeeee ja pakko raportoida: Pottaan on tullut jo kaksi kakkaa (kaikki tähän asti – hitsi miten helppoa ja sotkutonta!) ja kymmenkunta pisua. Se pisutus toimii!
  (ja okei: en aio jatkaa eriteraportointia tämän pidempään)
  (enPÄ)

  Tshihihi joo ei ois kiva saada koiran päähän kakkaavaa vauvaa. Ankkoja näkee näin kotiolosuhteissa onneksi harvemmin :)

  Näpsäkkä: Joo, mulla on käynyt puhelimella samaan tapaan Facebookissa – oon päätynyt tykkäämään jonkun hyvänpäiväntutun ”kolmatta päivää keuhkokuumeessa” -tyylistä statusta. Auts. No, Miitu näytti täällä blogimaailmassa edelleen tänään olevan, joten ehkä häntä ei tämän perusteella kuitenkaan täältä bannata :)

 • 1 2