Easy like sunday morning

Beacause I’m easy…

…easy like sunday morning..

…(a-jei-jee)

 

 

 

2
Like

You Might Also Like

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  26.8.2012 at 13:46

  Ihana rento tunnelma. Meillä sen sijaan on tehty suursiivous, jopa lattiat pesty, mitä ei todellakaan tapahdu usein meillä. Onpa Silva muuten jotenkin ison vauvan (!) näköinen tossa kuvassa, ei enää sellainen ihan miniminirääpäle.

 • Miitu (Ei varmistettu)
  26.8.2012 at 21:50

  Samoja asioita minäkin tuosta laitoin merkille. Mihin teidän pikkuvauva on kadonnu? Tuossahan näkyy Silvalla jo kaula ja muutenkin on niin ison tytön oloinen.

 • Lii
  27.8.2012 at 09:57

  Voi sentään. Meilläkin oli sunnuntaiaamuna kaulailua, jotenkin muksusta on mukava heräämisen jälkeen hetki lötkötellä sylissä ja tuhista. Mukavaa se on minustakin.

 • NiinaS (Ei varmistettu)
  27.8.2012 at 10:18

  Oi ihanaihanaihana keinutuoli!! Mä niiiiin haluaisin just tuollaisen vanhan keinutuolin, muttei kuitenkaan sitä perinteistä mallia, kun se vie niin paljon tilaa.

  No niin, pahin purkaus ohi, joten voin vielä todeta, että kadehdittavan rennon näköinen toi teidän sunnuntai :)

 • Kristaliina
  27.8.2012 at 17:59

  Joo meidän apinanpoikasesta on tullut jo tuollainen 6-kiloinen vauvanmötkäle <3  Viikon päästä tulee 5 kk täyteen, eli korjattua ikää 3,5 kuukautta…

  Hih tuo keinutuoliprojekti… Se onkin ollut vasta sellaiset 8 vuotta kesken, eli ei kiirettä vielä sen loppuunviemiseksi :) Löysin aikoinaan tuollaisen ihanan vanhan keinutuolin VR:n makasiinien kirppikseltä. (kyllä: siitä siis on aikaa) Se on sopivan pieni ja vähän vino, mutta ihan supermukava istua. Roudasin sen omin pikku kätösin halki kaupungin, revin innolla ne rumat muovipehmusteet pois ja hioin maalit sellaisiksi tarkoituksenkulahtaneenepätasaisiksi – ja siihen se sitten jäikin. Tarkoitus oli vahata (?) se ja verhoilla jollain nätillä kankaalla. Mutta toimiihan se noinkin. :)