Meidän TOP 3 leffat ja sarjat – paljon suosituksia!

Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa.

Viime marraskuussa, kun olimme juuri tulleet tänne Espanjaan, sain käyttööni blogin kautta Viaplayn kokeilukoodin. Ensin koko homma meinasi mennä minulta kokonaan ohi – me kun tosiaan ollaan täällä ulkomailla – mutta sitten tutustuin tarkemmin ja tuuletin kahdesti.


Tuuletus numero 1: Viaplay näkyy myös ulkomailla EU:n sisällä!

Tuuletus numero 2: Viaplaysta näkyy Ryhmä Hau suomeksi!

Jahuu! Jahuu!

Näin se saatiin raikaamaan täällä Espanjassakin: ”Paw patrol, Paw patrol, voit luottaa karvatassuun!” Oi kyllä, nuo on ne tunnarin sanat! Viaplayn Paw Patrolissa on siis eri äänet ja tunnusmusiikin käännös – aikuisesta se tuntui alkuun hassulta, mutta lapset eivät olleet moksiskaan. Nyt näihin Viaplayn käännöksiin ja ääniin on jo niin tottunut, että ei oikein niitä toisia versioita enää muistakaan.

Ja niin tapahtui meille klassinen porttiteoria: Ryhmä Hausta se lähti.

Sitten me aikuiset ajattelimme, että no katsotaanpa mekin sitten tuolta Viaplaysta joku leffa. Toinenkin. Lapset bongasivat Shimmer ja Shinen. Aikuiset ekan hyvän sarjan koukuttumiseen. Ja toisen. Ja perään lisää leffaa.

Aaaaah, täällä on vaikka ja mitä!

Akuutti sarjakoukutus meneillään: Wayward Pines, ihan huippu!

Ja kun se meidän kokeilukoodi oli loppuun käytetty, oli ihan selvää, että me jatketaan Viaplayn katsomista jatkossakin. Nyt me jatketaan tämän käyttöä sillä tavallisella peruspaketin 9,99 euron kuukausimaksulla.

Nyt kun iltaisin lasten nukahdettua katsotaan kannettavalta hyvää sarjaa tai leffaa, on se todellakin joka euron arvoista. Ikuinen #viaplayviikonloppu siis.

Mutta on vaan niin superihana edes yhden jakson verran valvoa vierivieressä sohvalla iltaisin, kun lapset jo nukkuu. Ihan tavallisena iltanakin pieni oma hetki! Usein kyllä katsotaan kaksi jaksoa, mun vaatimuksesta. ”No katsotaan nyt vielä toinen, joooooko joooo jooooo?” Viikonloppuisin joskus kolme, ja aamulla sitten väsyttää. Itseaiheutettua väsymystä!

Haha, ihanasti koukussa ollaan!

Nyt vajaan neljän kuukauden aikana me on ehditty katsella siis kaikenlaista – tässäpä meidän TOP3-listat tämän talven aikana Viaplaysta katsotuista!

TOP 3 leffat

Tully. Tämä me bongattiin helmikuun alussa uutuuksista. Just mahtava aihepiiri näin perheelliselle: kolmannen lapsen saavan uupuneen äidin elämää. Ja ei, ei ole liian ahdistava, ainakaan mun mielestä! Ehdoton suositus, katsokaa tämä!

Limitless. ”Onks tää jotain scifii?” Hahaa, meidän perusläppä: Joel laittaa jonkun sen mielestä hyvältä kuulostavan leffan pyörimään ja hetken kuluttua mä kommentoin: ”Hei onks tää nyt jotain scifii?” Mutta JOS tämä nyt sitten jotain scifii on, niin onpa ainakin tosi hyvää sellaista: elokuva kertoo kirjailijasta, joka alkaa nappailla pillereitä, joilla saa aivot sataprosenttiseen käyttöön. Piti otteessaan koko leffan ajan, vaikka uhkasinkin lopettaa leffan katselun siinä vaiheessa, kun päähenkilö leikkasi pitkät hiuksensa lyhyiksi, haha.

Ant-Man and the Wasp. Supersankarileffa! Joelin takia ansiosta mä oon alkanut katsoa supersankarleffoja! Tämä on jatko-osa Ant-Manille, joka me oltiin katsottu jo aikaisemmin. Näitä supersankarileffoja on tosi monenlaisia, ja tämä on ehdottomasti mun lemppariosastoa: enemmänkin komedia kuin pelkkä actionpläjäys. Pääsankarina on suht sympaattinen pienen tytön isä, peukut sillekin. Tämäkin leffa tuli uutuutena Viaplayn listoille helmikuun puolivälissä!

TOP 3 sarjat

Fargo. Tätä me ahmittiin joulun ja loppaisen välissä kahden tuotantokauden verran. Tykkään sarjan leppoisankummallisesta tunnelmasta, ja eri tuotantokaudet olivat sopivasti erilaisia. Pikkukaupungin poliisimeininkiä: sympattisia hahmoja ja hieman vinksahtanutta fiilistä. Kolmas vielä tuolla katsomista odottamassa, jea!

The X-Files. No todellakin! Kuuluu yleissivistykseen hei! Viaplaysta löytyy kaikki sarjan tuotantokaudet (uuuu!), mutta me ollaan katsottu nyt ne kaksi uutta tuotantokautta, jossa Mulder ja Scully ovat vanhempia. Kaudet 10 ja 11 siis. Päällimmäisin ajatus: miten hemmetissä tuo Dana Scully voi näyttää noin hyvältä? Jos oikein megamaratonikatsottavaa haluaisi, niin voisi aloittaa sarjan katselun ihan alusta asti – ei ihan heti lopu katsottava kesken!

The Wayward Pines. Tähän me ollaan koukussa JUST NYT. Aaaaaaa miten hyvä, enkestä enkestä enkestä! Agentti lähetetään pikkukaupunkiin, jossa on jotain tosi pahasti vialla – ja juonen edetessä selviää, että mitä. Mä olin koukussa heti eka jaksosta alkaen! Viime viikonloppuna me katsottiin tätä joka ilta (siitä on tämän postauksen kuvat), ja nyt meillä on jo eka tuotantokausi ihan lopussa – enää kauden viimeinen jakso, kääk! Onneksi on toinenkin tuotantokausi tuolla Viaplayssa, siihen sitten tartutaan seuraavaksi! Suosittelen, suosittelen, suosittelen!

TOP 3 Lasten sarjat

PAW Patrol eli Ryhmä Hau. Voit luottaa karvatassuun! Ihana saada lapsille tämä tosiaan suomeksi puhuttuna. Tätä on Viaplayssa kolmen tuotantokauden verran, jea!

Shimmer ja Shine. Tiedättekö tän? Jos tiedätte, niin hyräilkää se melodia: ”Oooo-o-oooo-o-ooo-o-ooo-o Shimmer ja Shine” – ja tuota meillä lauletaan jat-ku-vas-ti, heti aamusta (ja ennen kuin äiti on saanut ensimmäisen kahvikupillisen) alkaen. Voitte ehkä kuvitella senkin, ha. Ai epävireisesti, miten niin…? Äidin makuun on enemmän tämän sarjan ensimmäinen tuotantokausi (siinä ei ole pahiksia), lapsista toinen tykkää kakkosesta ja toinen ykkösestä. Mutta superkiva sarja!

Ritariprinsessa Nella. Tämän talven uusi ihastus, Viaplayn ansiosta siis. Lapsi haluaa syntymäpäivälahjaksi Ritariprinsessa Nellan miekan ja kilven, ja lapset tekivät myös päivähoidossa (muillakin meidän tutuilla täällä on Viaplay) oman tanssiesityksensä sarjan lauluista. Aika suloista. Ja siis hei – prinsessa, joka on samalla myös rohkea ritari! Suht hyvä roolimalli, sanoisin!

Viaplay toimii siis ihan normaalisti täällä ulkomaillakin, EU:n sisällä – vink vink kaikki ulkosuomalaiset lukijat, suomeksi puhuttuja lastenohjelmia tarjolla! – ja valikoima on ihan sama, riippumatta että onko kotimaassa vai reissussa. Mobiililaitteesta sitä voi katsoa erillisen sovelluksen kautta. Sovelluksen saa Google Play Storen kautta täältä tai Apple Storen kautta täältä. Sarjoja tai leffoja voi ladata myös offline-tilaa varten, eli niitä voi katsoa vaikka lennolla tai jos ei ole nettiä saatavilla.

Jos hyvää katsottavaa kaipaatte ensi viikonlopulle, niin tuossapa yllä meidän perheen vinkit! Itse aloittaisin #VIAPLAYVIIKONLOPPU-meiningin leffoista Tullylla tai sarjoista Wayward Pinesilla. Ja kertokaa, mitä tykkäsitte! Viaplaylla on tällä hetkellä käynnissä näköjään sellainen tarjous, että kahden viikon kokeilun saa maksutta.

Eli nyt vaan #VIAPLAYVIIKONLOPPU viettämään tuolla maksutomalla kokeilulla!
(ja varoitus, että koukkuun jäätte kuitenkin!)

Lisäksi sain tänne arvottavaksi samanlaisen pidemmän kokeilujakson kuin minkä itse sain: eli 2 kk ilmaista Leffat & Sarjat -paketin katseluaikaa Viaplaysta.

Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla tähän alle kommenttikenttään – kerro vaikka, että kuulostiko joku noista meidän lempparisarjoista tai -leffoista sun korvaan houkuttelevalta tai oletko katsonut jotain noista, ja mitä tykkäsit! Mutta ei juonispoilauksia, pliis! :)

Arvonta on käynnissä 7.3.2019 klo 18 asti, ja arvonnan säännöt löytyvät täältä.

Kaupallinen yhteistyö: Viaplay

 

6
Like

You Might Also Like

 • Tia
  1.3.2019 at 11:47

  Siis Wayward Pinesiä ei malttanu lopettaa kattomasta, onneks ei ollu nappula silloin vielä syntyny ni sai nukkua pitkään vaikka illalla meni valvomiseks telkkarin äärellä 😅

 • Immu*
  1.3.2019 at 12:12

  Tiesitkö, että Limitless jatkui elokuvan jälkeen tv-sarjana? Yksi kausi sitä taidettiin tehdä, Netflixistä ainakin löytyy :)
  Wayward Pines kuulostaa kyllä ehdottomasti katsomisen arvoiselta, pitääkin tutustua!

 • Sumonen
  1.3.2019 at 17:23

  Siis meillä on ollu Netflix nyt kokeilussa. Lapset siitä tykkää, itselle oon löytäny katsottavaa, mut just yhteiset sarjat miehen kanssa puuttuu. En tiedä onko siellä niin paljon valikoimaa vai vaan huono valikoima, et ei vaan löydetä sieltä mitään mikä kumpaakin kiinnostaisi. Tuo Viaplay kuulostaa kyllä houkuttavalta…

 • ennu
  2.3.2019 at 09:17

  Fargoa voisi vilkaista.
  Ja voi , olisipa kiva katsoa mitä muuta tarjontaa löytyy. Elokuvat jääneet katsomatta, kun koukuttuu aina sarjoihin nykyään.

 • Shuppis
  3.3.2019 at 21:44

  Oo mä oon jo hetken miettinyt pitäisikö vaihtaa Netflix viaplayhin mut sika säkissä aina vähän jänskättää.. tämmönen kokeilu olis niin hyvä. Kokeilukoodiepäonni iskee aina kun näitä on tarjolla mut jos nyt olis onni matkassa:D Noista aikuissarjoista en osaa sanoo mitään muuta kun peukku x-filesille. On tullut katottua silloin aikana ennen kaikkea :D ryhmä hau on sit taas supersuosittu täälläkin huushollissa. 3v voi katsoa samaa jaksoa kaks viikkoa putkeen. Äidin hermot vaan kaipais vähä vaihtelua kun alkaa vuorosanat putkahdella kassajonossakin jo päähän :D

 • Katsu
  4.3.2019 at 23:45

  Minä en löytänyt Viaplaysta itselleni juurikaan katsottavaa, mutta siellä olisi pojan lempisarjat, Blaze ja Palomies Sami. Niiden takia ei viitsitä kuitenkaan maksaa melkein kymppiä kuussa.

 • Petri
  7.3.2019 at 08:02

  Kyllä Fargo on hyvää katsottavaa! Sitten useat lastenohjelmat.

 • 1 2